Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc odrowążek Falcontown SC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 31.8
zwak Schieten formidabel
waardeloos Passen redelijk
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Daar is Goździejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zana met een sublieme pass. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta schiet op doel. Wojtyła probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc odrowążek - Falcontown SC 0:1

6e minuut.
Huzior speelt de bal door. Grzesiuk rent richting de bal. Grzesiuk met een sublieme pass. Burszta rent richting de bal. Burszta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Wojtyła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc odrowążek - Falcontown SC 0:2

15e minuut.
Bădoiu rent richting de bal. Zana is nu in balbezit. Wawrzkowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zana verovert de bal door een tackle van achteren. Zana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc odrowążek - Falcontown SC 0:3

17e minuut.
Zana onderschept slim de pass. Grabiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zana verovert de bal door een tackle van achteren. Burszta is nu in balbezit. Burszta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc odrowążek - Falcontown SC 0:4

29e minuut.
Daar is Grabiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zana onderschept slim de pass. Zana speelt de bal door. Burszta rent richting de bal. Burszta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc odrowążek - Falcontown SC 0:5

30e minuut.
Zana speelt de bal door. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta passt de bal met de wreef. Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu haalt uit met een fantastische trap. Wojtyła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Oleszczuk geeft een lange en hoge pass. Kijoś kopt de bal weg. Daar is Grabiec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zana rent richting de bal. Zana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc odrowążek - Falcontown SC 0:6

38e minuut.
Buzek probeert naar een medespeler te passen. Kąpała is nu in balbezit. Grzesiuk rent richting de bal. Kąpała verovert de bal door een tackle van achteren. Kąpała haalt uit met een fantastische trap. Majda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc odrowążek - Falcontown SC 1:6

42e minuut.
Huzior is nu in balbezit. Goździejewski onderschept slim de pass. Goździejewski speelt de bal door. Mackiewicz rent richting de bal. Mackiewicz haalt uit met een fantastische trap. Majda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc odrowążek 51%, Falcontown SC 49%.
fc odrowążek - Falcontown SC 1:6

50e minuut.
Grabiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzonek onderschept slim de pass. Trzonek probeert naar een medespeler te passen. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Michałowicz de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wojtyła speelt de bal door. Siarkowski kopt de bal weg. Daar is Stencel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kąpała is nu in balbezit. Kąpała draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Zana onderschept slim de pass. Zana speelt de bal door. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc odrowążek - Falcontown SC 1:7

55e minuut.
Stencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Stencel geeft een lange en hoge pass. Burszta kopt de bal weg. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Zana bereikt de bal nog maar net als eerste. Zana met een sublieme pass. Oleszczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta onderschept slim de pass. Burszta draait met de bal, schiet en ... Wojtyła kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zana is nu in balbezit. Zana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fc odrowążek - Falcontown SC 1:8

65e minuut.
Zana bereikt de bal nog maar net als eerste. Goździejewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zana is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Goździejewski met een sublieme pass. Zana legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wojtyła probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Buzek kopt de bal weg. Stencel is nu in balbezit. Siarkowski probeert naar een medespeler te passen. Kąpała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kąpała draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Majda met een sublieme pass. Daar is Goździejewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zana rent richting de bal. Zana haalt uit met een fantastische trap. Wojtyła maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc odrowążek - Falcontown SC 1:9

76e minuut.
Siarkowski rent richting de bal. Siarkowski probeert naar een medespeler te passen. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Oleszczuk de bal onder controle te krijgen. Wojtyła bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Grzesiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiec probeert naar een medespeler te passen. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Siarkowski passt de bal zonder na te denken. Daar is Kijoś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kąpała is nu in balbezit. Kąpała haalt uit met een fantastische trap. Majda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc odrowążek - Falcontown SC 2:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc odrowążek 62%, Falcontown SC 38%.
fc odrowążek - Falcontown SC 2:9