Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iksdetim Wyspiarze1957
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


9e minuut.
Rosiński geeft een lange en hoge pass. Lelka rent richting de bal. Trempala probeert naar een medespeler te passen. Rosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Lenk is nu in balbezit. Rosiński rent richting de bal. Lenk rent richting de bal. Rosiński is nu in balbezit. Rosiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Rosiński passt de bal in één keer door. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk schiet op doel. Wojnowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kuźma probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Budniewski rent richting de bal. Budniewski speelt de bal door. Rosiński is nu in balbezit. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Rosiński geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Wojnowski de bal onder controle te krijgen. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiński is nu in balbezit. Rosiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iksdetim 38%, Wyspiarze1957 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Iksdetim - Wyspiarze1957 0:0

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piekarczyk met de inworp. Budniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera onderschept slim de pass. Madera geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Weiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiner geeft een lange en hoge pass. Rysiewski probeert de bal aan de voet te houden. Rzeski rent richting de bal. Rzeski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Budniewski rent richting de bal. Budniewski passt de bal met de wreef. Rosiński is nu in balbezit. Lenk rent richting de bal. Lenk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Iksdetim - Wyspiarze1957 1:0

74e minuut.
Kasperczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kasperczak geeft de bal voor. Wybraniec geeft de bal voor. Lenk is nu in balbezit. Lenk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Kasperczak met de inworp. Budniewski speelt de bal door. Lenk rent richting de bal. Rosiński rent richting de bal. Rosiński haalt uit met een fantastische trap. Kuźma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Iksdetim - Wyspiarze1957 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iksdetim 51%, Wyspiarze1957 49%.
Iksdetim - Wyspiarze1957 2:0