Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bajern munahium Arka Gynia
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Kalemba rent richting de bal. Kalemba passt de bal zonder na te denken. Pieniacki speelt de bal door. Czarnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnota schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kozubek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gawryszewski met een snelle inworp. Wojski rent richting de bal. Wojski geeft een hoge lob. Paal! Trocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Serwach geeft een hoge lob. Inworp. Gawryszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojski kan de bal niet met de borst controleren. Wojski geeft de bal voor. Paal!

20e minuut.
Rozumek kopt de bal weg. Sznajder controleert de bal met de borst. Moeller rent richting de bal. Wojski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Trocki met een harde bal richting middenveld. Moeller kopt de bal weg. Błoch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wojski rent richting de bal. Wojski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Rozumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Moeller verovert de bal door een tackle van achteren. Moeller met een sublieme pass. Czarnota is nu in balbezit. Czarnota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
bajern munahium - Arka Gynia 0:1

37e minuut.
Szaber heeft problemen om de bal te vangen. Błoch rent richting de bal. Wojski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bajern munahium - Arka Gynia 1:1

40e minuut.
Fiodorkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojski probeert naar een medespeler te passen. Kalemba is nu in balbezit. Kalemba draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bajern munahium 32%, Arka Gynia 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bajern munahium - Arka Gynia 1:1

51e minuut.
Pieniacki is nu in balbezit. Pieniacki speelt de bal door. Czarnota is nu in balbezit. Czarnota passt de bal met de wreef. Banucha geeft de bal voor. Węgrzynowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Banucha zal de hoekschop nemen. Błoch is nu in balbezit. Błoch haalt uit met een fantastische trap. Węgrzynowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Czarnota rent richting de bal. Pieniacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniacki rent richting de bal. Pieniacki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Wojski rent richting de bal. Wojski passt de bal met de wreef. Kalemba rent richting de bal. Wojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojski haalt uit met een fantastische trap. Trocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bajern munahium 40%, Arka Gynia 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bajern munahium - Arka Gynia 1:1