Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arka Gynia Iksdetim
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 24.5
waardeloos Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Budniewski rent richting de bal. Budniewski geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sznajder de bal onder controle te krijgen. Rosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosiński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Arka Gynia - Iksdetim 0:1

10e minuut.
Kozubek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wybraniec is nu in balbezit. Wybraniec passt de bal met de wreef. Lenk is nu in balbezit. Lenk haalt uit met een fantastische trap. Trocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Rosiński onderschept slim de pass. Błoch rent richting de bal. Rosiński verovert de bal door een tackle van achteren. Lenk is nu in balbezit. Lenk draait met de bal, schiet en ... Trocki bokst de bal weg.

23e minuut.
Grajek kopt de bal weg. Klungelig pakt Kozubek de bal. Stachnik is nu in balbezit. Rosiński rent richting de bal. Rosiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Wybraniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wybraniec passt de bal in één keer door. Rosiński heeft problemen om de bal te vangen. Rosiński schiet op doel. Serwach probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Stachnik heeft problemen om de bal te vangen. Stachnik kopt de bal weg. Sznajder is nu in balbezit. Rosiński onderschept slim de pass. Rosiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arka Gynia 64%, Iksdetim 36%.
Arka Gynia - Iksdetim 0:1

48e minuut.
Rysiewski rent richting de bal. Czarnota is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Budniewski. Budniewski krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Moeller rent richting de bal. Rosiński begaat een overtreding. Moeller is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moeller zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Czarnota de bal. Pieniacki rent richting de bal. Pieniacki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Kasperczak geeft de bal voor. Daar is Kozubek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenk rent richting de bal. Lenk draait met de bal, schiet en ... Serwach probeert de bal aan de voet te houden. Trocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Trocki trapt de bal weg van het doel. Banucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Banucha met een sublieme pass. Czarnota rent richting de bal. Czarnota draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Arka Gynia - Iksdetim 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arka Gynia 57%, Iksdetim 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arka Gynia - Iksdetim 1:1