Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anwil Włocławek Falcontown SC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 30.2
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Szkiełko speelt de bal door. Bedra is nu in balbezit. Grzesiuk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Grzesiuk is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

15e minuut.
Gozdalski rent richting de bal. Zana onderschept slim de pass. Zana passt de bal zonder na te denken. Burszta is nu in balbezit. Burszta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anwil Włocławek - Falcontown SC 0:1

20e minuut.
Tzemach rent richting de bal. Tzemach speelt de bal door. Burszta is nu in balbezit. Klungelig pakt Burszta de bal. Burszta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anwil Włocławek - Falcontown SC 0:2

29e minuut.
Trzonek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Burszta de bal. Zana is nu in balbezit. Zana draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Burszta de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Szkiełko passt de bal zonder na te denken. Bedra is nu in balbezit. Kijoś rent richting de bal. Bedra verovert de bal door een tackle van achteren. Bedra schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Majda trapt de bal weg. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu passt de bal met de wreef. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Domarski trapt de bal weg. Huzior kopt de bal weg. Zana bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta haalt uit met een fantastische trap. Wlisłocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Bădoiu met een snelle inworp. Zana bereikt de bal nog maar net als eerste. Trastowski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Trastowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

42e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Trzonek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Huzior is nu in balbezit. Burszta is nu in balbezit. Burszta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anwil Włocławek - Falcontown SC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anwil Włocławek 49%, Falcontown SC 51%.
Anwil Włocławek - Falcontown SC 0:3

46e minuut.
Zana speelt de bal door. Daar is Burszta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zana rent richting de bal. Zana draait met de bal, schiet en ... Wlisłocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Gozdalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zana onderschept slim de pass. Zana met een sublieme pass. Burszta is nu in balbezit. Burszta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Wlisłocki trapt de bal weg. Stencel kopt de bal weg. Zana bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta is nu in balbezit. Burszta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Wlisłocki met een harde bal richting middenveld. Zana bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozdalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zana verovert de bal door een tackle van achteren. Zana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anwil Włocławek - Falcontown SC 0:4

59e minuut.
Mareczek geeft een hoge lob. Trzonek met een sublieme pass. Zana bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta is nu in balbezit. Burszta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Bădoiu passt de bal in één keer door. Łachacz rent richting de bal. Łachacz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Burszta de bal. Burszta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Anwil Włocławek - Falcontown SC 0:5

65e minuut.
Burszta is nu in balbezit. Burszta draait met de bal, schiet en ... Łachacz probeert de bal aan de voet te houden. Zana bereikt de bal nog maar net als eerste. Zana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anwil Włocławek - Falcontown SC 0:6

69e minuut.
Mareczek geeft de bal voor. Bădoiu is nu in balbezit. Bădoiu passt de bal in één keer door. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Zana is nu in balbezit. Burszta is nu in balbezit. Zana bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta is nu in balbezit. Burszta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Mareczek verovert de bal door een tackle van achteren. Mareczek geeft de bal voor. Daar is Burszta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zana is nu in balbezit. Zana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Wlisłocki trapt de bal weg van het doel. Szkiełko kopt de bal weg. Klungelig pakt Domarski de bal. Burszta rent richting de bal. Burszta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Wlisłocki trapt de bal weg. Klungelig pakt Gozdalski de bal. Zana is nu in balbezit. Zana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anwil Włocławek - Falcontown SC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anwil Włocławek 64%, Falcontown SC 36%.
Anwil Włocławek - Falcontown SC 0:7