Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Falcontown SC Anwil Włocławek
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 15.3
formidabel Schieten waardeloos
redelijk Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Harasiński rent richting de bal. Harasiński geeft een lange en hoge pass. Inworp. Trzonek met een snelle inworp. Zana met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bădoiu probeert naar een medespeler te passen. Burszta heeft problemen om de bal te vangen. Kowalczykiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta onderschept slim de pass. Burszta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcontown SC - Anwil Włocławek 1:0

18e minuut.
Zana passt de bal met de wreef. Burszta is nu in balbezit. Domarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta onderschept slim de pass. Burszta schiet op doel. Wlisłocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Harasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Harasiński passt de bal in één keer door. Zana speelt de bal door. Burszta rent richting de bal. Burszta haalt uit met een fantastische trap. Wlisłocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcontown SC - Anwil Włocławek 2:0

37e minuut.
Zana bereikt de bal nog maar net als eerste. Zana met een sublieme pass. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta draait met de bal, schiet en ... Wlisłocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcontown SC - Anwil Włocławek 3:0

40e minuut.
Bedra verovert de bal door een tackle van achteren. Szkiełko rent richting de bal. Szkiełko passt de bal in één keer door. Burszta rent richting de bal. Burszta haalt uit met een fantastische trap. Wlisłocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falcontown SC 48%, Anwil Włocławek 52%.
Falcontown SC - Anwil Włocławek 3:0

57e minuut.
Klungelig pakt Kowalczykiewicz de bal. Zana rent richting de bal. Zana probeert naar een medespeler te passen. Burszta rent richting de bal. Burszta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Domarski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wlisłocki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Domarski verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Trzonek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Łachacz heeft problemen om de bal te vangen. De bal vliegt tegen de lat. Burszta rent richting de bal. Burszta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcontown SC - Anwil Włocławek 4:0

62e minuut.
Klungelig pakt Burszta de bal. Domarski is nu in balbezit. Burszta verovert de bal door een tackle van achteren. Burszta haalt uit met een fantastische trap. Wlisłocki probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcontown SC - Anwil Włocławek 5:0

67e minuut.
Huzior rent richting de bal. Trastowski verovert de bal door een tackle van achteren. Trastowski probeert naar een medespeler te passen. Zana rent richting de bal. Zana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Falcontown SC - Anwil Włocławek 6:0

67e minuut.
Bedra speelt de bal door. Klungelig pakt Szkiełko de bal. Zana onderschept slim de pass. Zana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Grzesiuk met een sublieme pass. Zana is nu in balbezit. Zana passt de bal met de wreef. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Szkiełko kopt de bal weg. Klungelig pakt Zana de bal. Zana passt de bal in één keer door. Burszta is nu in balbezit. Burszta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falcontown SC 41%, Anwil Włocławek 59%.
Falcontown SC - Anwil Włocławek 6:0