Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bajern munahium fc odrowążek
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


11e minuut.
Szaber verovert de bal door een tackle van achteren. Wojski is nu in balbezit. Wojski passt de bal met de wreef. Fiodorkiewicz rent richting de bal. Fiodorkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Goździejewski geeft een hoge lob. Daar is Kąpała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Machniak onderschept slim de pass. Buzek verovert de bal door een tackle van achteren. Buzek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Mackiewicz geeft een hoge lob. Chechelski kopt de bal weg. Kamionek is nu in balbezit. Fiodorkiewicz onderschept slim de pass. Fiodorkiewicz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Kamionek is nu in balbezit. Wojski is nu in balbezit. Wojski passt de bal in één keer door. Kalemba is nu in balbezit. Kalemba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Kalemba passt de bal in één keer door. Grabiec is nu in balbezit. Grabiec geeft een hoge lob. Kąpała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kąpała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bajern munahium - fc odrowążek 0:1

40e minuut.
Wojski rent richting de bal. Wojski met een sublieme pass. Kalemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemba haalt uit met een fantastische trap. Wojtyła werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
bajern munahium - fc odrowążek 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bajern munahium 46%, fc odrowążek 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
bajern munahium - fc odrowążek 1:1

58e minuut.
Grabiec rent richting de bal. Wojski is nu in balbezit. Wojski speelt de bal door. Kalemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
bajern munahium - fc odrowążek 2:1

64e minuut.
Rozumek rent richting de bal. Grabiec onderschept slim de pass. Grabiec geeft de bal voor. Kalemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
bajern munahium - fc odrowążek 3:1

71e minuut.
Machniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kąpała onderschept slim de pass. Kąpała passt de bal met de wreef. Buzek rent richting de bal. Buzek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Grabiec verovert de bal door een tackle van achteren. Wojski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojski met een sublieme pass. Kalemba is nu in balbezit. Kalemba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Szaber rent richting de bal. Goździejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Goździejewski speelt de bal door. Daar is Kalemba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalemba draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bajern munahium 46%, fc odrowążek 54%.
bajern munahium - fc odrowążek 3:1