Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc odrowążek bajern munahium
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


19e minuut.
Rozumek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzek verovert de bal door een tackle van achteren. Buzek passt de bal met de wreef. Kąpała rent richting de bal. Kąpała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc odrowążek - bajern munahium 1:0

28e minuut.
Wojski is nu in balbezit. Wojski met een sublieme pass. Oleszczuk rent richting de bal. Kalemba verovert de bal door een tackle van achteren. Kalemba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fc odrowążek - bajern munahium 1:1

29e minuut.
Grabiec rent richting de bal. Rozumek rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grabiec. Grabiec krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Siarkowski speelt de bal door. Buzek is nu in balbezit. Kąpała heeft problemen om de bal te vangen. Kąpała haalt uit met een fantastische trap. Węgrzynowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Klungelig pakt Kamionek de bal. Fiodorkiewicz is nu in balbezit. Fiodorkiewicz passt de bal in één keer door. Kalemba is nu in balbezit. Kalemba haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc odrowążek 47%, bajern munahium 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc odrowążek - bajern munahium 1:1

53e minuut.
Kąpała bereikt de bal nog maar net als eerste. Kościelniak rent richting de bal. Kąpała onderschept slim de pass. Kąpała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc odrowążek - bajern munahium 2:1

70e minuut.
Kalemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Goździejewski rent richting de bal. Kalemba is nu in balbezit. Kalemba schiet op doel. Oleszczuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Mochnacz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szaber is nu in balbezit. Szaber speelt de bal door. Kalemba bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalemba schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc odrowążek 49%, bajern munahium 51%.
fc odrowążek - bajern munahium 2:1