Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CwkS LegiA WarszawA Wyspiarze1957
TESTGORUS Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.8
average Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kułakowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kułakowski geeft een hoge lob. Wojnowski heeft problemen om de bal te vangen. Zasusz rent richting de bal. Zasusz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CwkS LegiA WarszawA - Wyspiarze1957 1:0

4e minuut.
Piątkowski onderschept slim de pass. Weiner is nu in balbezit. Weiner met een sublieme pass. Rakowski is nu in balbezit. Rakowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Kułakowski passt de bal zonder na te denken. Walendzik bereikt de bal nog maar net als eerste. Palikot maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Palikot naar de kleedkamers voor een vroege douche.

10e minuut.
Napieralski onderschept slim de pass. Napieralski geeft een hoge lob. Weiner is nu in balbezit. Zasusz rent richting de bal. Zasusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CwkS LegiA WarszawA - Wyspiarze1957 2:0

14e minuut.
Piątkowski probeert naar een medespeler te passen. Weiner rent richting de bal. Zasusz begaat een overtreding. Zasusz krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Piątkowski onderschept slim de pass. Piątkowski speelt de bal door. Wojnowski heeft problemen om de bal te vangen. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Kułakowski is nu in balbezit. Kułakowski passt de bal zonder na te denken. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. Kuźma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CwkS LegiA WarszawA - Wyspiarze1957 3:0

25e minuut.
Zasusz is nu in balbezit. Walendzik verovert de bal door een tackle van achteren. Walendzik geeft een hoge lob. Rakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakowski geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Walendzik rent richting de bal. Piątkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Piątkowski met een sublieme pass. Zasusz rent richting de bal. Zasusz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piątkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątkowski draait met de bal, schiet en ... Kuźma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Rzeski passt de bal in één keer door. Walendzik is nu in balbezit. Walendzik probeert naar een medespeler te passen. Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CwkS LegiA WarszawA - Wyspiarze1957 3:1

39e minuut.
Doeltrap. Sitniewski trapt de bal weg. Rakowski kopt de bal weg. Madera is nu in balbezit. Madera geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
CwkS LegiA WarszawA - Wyspiarze1957 3:2

43e minuut.
Rakowski met de inworp. Madera rent richting de bal. Madera geeft de bal voor. Rzeski rent richting de bal. Rzeski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CwkS LegiA WarszawA 64%, Wyspiarze1957 36%.
CwkS LegiA WarszawA - Wyspiarze1957 3:2

54e minuut.
Rzeski is nu in balbezit. Rzeski schiet op doel. Kustosz kopt de bal weg. Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Delura bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątkowski geeft de bal voor. Klungelig pakt Sermak de bal. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Walendzik rent richting de bal. Piątkowski onderschept slim de pass. Piątkowski speelt de bal door. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CwkS LegiA WarszawA - Wyspiarze1957 4:2

66e minuut.
Zabawa onderschept slim de pass. Zabawa geeft een hoge lob. Kustosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeski rent richting de bal. Rzeski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Piątkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piątkowski passt de bal in één keer door. Weiner probeert de bal aan de voet te houden. Zasusz is nu in balbezit. Zasusz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Wojnowski verovert de bal door een tackle van achteren. Wojnowski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rzeski de bal. Madera bereikt de bal nog maar net als eerste. Madera haalt uit met een fantastische trap. Sitniewski bokst de bal weg.

78e minuut.
Klungelig pakt Walendzik de bal. Napieralski rent richting de bal. Napieralski passt de bal in één keer door. Zasusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zasusz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CwkS LegiA WarszawA 50%, Wyspiarze1957 50%.
CwkS LegiA WarszawA - Wyspiarze1957 4:2