Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Falcontown SC Arka Gynia
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.6 gemiddelde waardering 16.4
formidable Schieten unsatisfactory
adequate Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Zana passt de bal met de wreef. Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu passt de bal in één keer door. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta draait met de bal, schiet en ... Trocki bokst de bal weg.

8e minuut.
Daar is Burszta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zana bereikt de bal nog maar net als eerste. Moeller onderschept slim de pass. Burszta rent richting de bal. Burszta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcontown SC - Arka Gynia 1:0

8e minuut.
Klungelig pakt Czarnota de bal. Zana verovert de bal door een tackle van achteren. Burszta rent richting de bal. Burszta draait met de bal, schiet en ... Trocki werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcontown SC - Arka Gynia 2:0

13e minuut.
Huzior probeert naar een medespeler te passen. Moeller rent richting de bal. Moeller speelt de bal door. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Błoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Huzior verovert de bal door een tackle van achteren. Huzior speelt de bal door. Burszta rent richting de bal. Burszta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Moeller speelt de bal door. Czarnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Kijoś schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kijoś krijgt een gele kaart. Czarnota is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moeller wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Zana rent richting de bal. Zana met een sublieme pass. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcontown SC - Arka Gynia 3:0

29e minuut.
Pieniacki passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Moeller de bal onder controle te krijgen. Błoch rent richting de bal. Burszta onderschept slim de pass. Burszta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Zana rent richting de bal. Serwach met een sublieme pass. Zana rent richting de bal. Zana haalt uit met een fantastische trap. Sznajder probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcontown SC - Arka Gynia 4:0

33e minuut.
Mareczek geeft een hoge lob. Bădoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Zana is nu in balbezit. Zana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falcontown SC 32%, Arka Gynia 68%.
Falcontown SC - Arka Gynia 4:0

48e minuut.
Mareczek geeft een hoge lob. Burszta rent richting de bal. Zana rent richting de bal. Burszta rent richting de bal. Burszta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Sznajder rent richting de bal. Sznajder geeft de bal voor. Inworp. Trzonek met een snelle inworp. Zana geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Szalony verovert de bal door een tackle van achteren. Huzior is nu in balbezit. Huzior geeft een hoge lob. Burszta is nu in balbezit. Burszta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Tzemach rent richting de bal. Tzemach geeft een hoge lob. Inworp. Szalony zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pieniacki geeft de bal voor. Majda bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Zana rent richting de bal. Zana passt de bal in één keer door. Burszta rent richting de bal. Burszta schiet op doel. Serwach probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Falcontown SC - Arka Gynia 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Falcontown SC 42%, Arka Gynia 58%.
Falcontown SC - Arka Gynia 5:0