Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arka Gynia Falcontown SC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
8 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 30.5
waardeloos Schieten formidabel
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Moeller rent richting de bal. Zana verovert de bal door een tackle van achteren. Zana passt de bal in één keer door. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arka Gynia - Falcontown SC 0:1

3e minuut.
Czarnota met een sublieme pass. Pieniacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta onderschept slim de pass. Burszta haalt uit met een fantastische trap. Trocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Zana bereikt de bal nog maar net als eerste. Zana geeft een lange en hoge pass. Daar is Błoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burszta rent richting de bal. Burszta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Błoch is nu in balbezit. Zana bereikt de bal nog maar net als eerste. Zana passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Burszta de bal. Burszta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Arka Gynia - Falcontown SC 0:2

19e minuut.
Kijoś passt de bal in één keer door. Bădoiu controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kozubek. Kozubek krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Klungelig pakt Burszta de bal. Sznajder onderschept slim de pass. Zana onderschept slim de pass. Zana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arka Gynia - Falcontown SC 0:3

31e minuut.
Brzostowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pieniacki de bal. Błoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta verovert de bal door een tackle van achteren. Burszta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Kozubek passt de bal in één keer door. Zana rent richting de bal. Zana met een sublieme pass. Burszta rent richting de bal. Burszta draait met de bal, schiet en ... Trocki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Mareczek rent richting de bal. Mareczek geeft de bal voor. Brzostowski probeert de bal met de borst te controleren. Zana bereikt de bal nog maar net als eerste. Zana schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huzior zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tzemach bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniacki is nu in balbezit. Pieniacki passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arka Gynia 67%, Falcontown SC 33%.
Arka Gynia - Falcontown SC 0:3

49e minuut.
Szalony onderschept slim de pass. Szalony met een sublieme pass. Czarnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieniacki rent richting de bal. Pieniacki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Zana verovert de bal door een tackle van achteren. Zana speelt de bal door. Burszta rent richting de bal. Burszta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Burszta is nu in balbezit. Burszta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arka Gynia - Falcontown SC 0:4

58e minuut.
Bădoiu rent richting de bal. Bădoiu geeft een hoge lob. Trzonek is nu in balbezit. Trzonek geeft een hoge lob. Burszta maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Błoch is nu in balbezit. Huzior bereikt de bal nog maar net als eerste. Błoch begaat een overtreding. Błoch krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Błoch raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rybka komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Pieniacki probeert naar een medespeler te passen. Banucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Banucha speelt de bal door. Czarnota bereikt de bal nog maar net als eerste. Czarnota haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pieniacki draait met de bal, schiet en ... Majda met een sublieme pass. Daar is Burszta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zana is nu in balbezit. Zana haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Grzesiuk geeft een lange en hoge pass. Tzemach probeert naar een medespeler te passen. Burszta is nu in balbezit. Zana is nu in balbezit. Zana schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arka Gynia 64%, Falcontown SC 36%.
Arka Gynia - Falcontown SC 0:4