Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Iksdetim Anwil Włocławek
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 15.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Bedra rent richting de bal. Szkiełko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bedra rent richting de bal. Bedra draait met de bal, schiet en ... Zamachowski probeert de bal met de borst te controleren. Wałkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Rosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gozdalski verovert de bal door een tackle van achteren. Gozdalski passt de bal zonder na te denken. Budniewski is nu in balbezit. Budniewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Rosiński speelt de bal door. Wybraniec rent richting de bal. Kowalczykiewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kowalczykiewicz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iksdetim 37%, Anwil Włocławek 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Iksdetim - Anwil Włocławek 0:0

50e minuut.
Wybraniec kopt de bal weg. Stachnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Szkiełko verovert de bal door een tackle van achteren. Lenk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk draait met de bal, schiet en ... Wlisłocki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Rosiński heeft problemen om de bal te vangen. Budniewski speelt de bal door. Owsianka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenk verovert de bal door een tackle van achteren. Lenk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Harasiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gozdalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lelka zijn tegenspeler op de grond. Gozdalski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Gozdalski kan niet meer verder spelen. Kuczera komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Iksdetim 43%, Anwil Włocławek 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Iksdetim - Anwil Włocławek 0:0