Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rolex Team 2021 Unearthly riders
Atak Poczatek Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 27
weak Schieten weak
poor Passen average
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Klein bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Polczyk begaat een overtreding. Polczyk krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Klein is nu in balbezit. Klein geeft een hoge lob. Arif rent richting de bal. Łęgowski verovert de bal door een tackle van achteren. Łęgowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Łęgowski rent richting de bal. Idczak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Łęgowski raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Klein neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rolex Team 2021 66%, Unearthly riders 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rolex Team 2021 - Unearthly riders 0:0

48e minuut.
Rarok is nu in balbezit. Pieczara is nu in balbezit. Pieczara met een sublieme pass. Łęgowski is nu in balbezit. Łęgowski haalt uit met een fantastische trap. Jegliński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rolex Team 2021 - Unearthly riders 0:1

51e minuut.
Klein is nu in balbezit. Brożek onderschept slim de pass. Brożek speelt de bal door. Rarok is nu in balbezit. Rarok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Dambor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jeziński rent richting de bal. Jeziński speelt de bal door. Rarok bereikt de bal nog maar net als eerste. Rarok haalt uit met een fantastische trap. Leposavić bokst de bal weg.

70e minuut.
Klein heeft problemen om de bal te vangen. Jeziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeziński passt de bal zonder na te denken. Śleszyński rent richting de bal. Śleszyński schiet op doel. Paal!

85e minuut.
Brożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klein rent richting de bal. Jeziński maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Jeziński moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Jeziński schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

87e minuut.
Na een snelle pass probeert Jaźnicki de bal onder controle te krijgen. Klein is nu in balbezit. Klein passt de bal zonder na te denken. Pieczara rent richting de bal. Pieczara geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rolex Team 2021 59%, Unearthly riders 41%.
Rolex Team 2021 - Unearthly riders 0:1