Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Enchantresss Rolex Team 2021
memo Tactiek Atak Poczatek
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.4 gemiddelde waardering 20.5
adequate Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen poor


10e minuut.
Jegliński met een sublieme pass. Du Rheart kopt de bal weg. Daar is Idczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogal rent richting de bal. Rogal draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Doeltrap. Jegliński trapt de bal weg van het doel. Joób kopt de bal weg. Du Rheart bereikt de bal nog maar net als eerste. Du Rheart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Cetnarski passt de bal met de wreef. Brożek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogal verovert de bal door een tackle van achteren. Du Rheart is nu in balbezit. Du Rheart haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Brożek is nu in balbezit. Du Rheart onderschept slim de pass. Rogal rent richting de bal. Rogal draait met de bal, schiet en ... Jegliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Vladačić geeft de bal voor. Brzezik probeert naar een medespeler te passen. Du Rheart probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rogal is nu in balbezit. Rogal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Śleszyński passt de bal in één keer door. Jabuticaba rent richting de bal. Jabuticaba passt de bal met de wreef. Rarok is nu in balbezit. Rarok draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Rarok bereikt de bal nog maar net als eerste. Joób onderschept slim de pass. Joób met een sublieme pass. Rogal is nu in balbezit. Rogal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Dambor probeert naar een medespeler te passen. Du Rheart rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jeziński. Jeziński krijgt een gele kaart. Du Rheart wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Du Rheart kan niet meer verder spelen. Giemzik komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Cetnarski rent richting de bal. Śleszyński verovert de bal door een tackle van achteren. Śleszyński geeft de bal voor. Rarok bereikt de bal nog maar net als eerste. Rarok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Inworp. Vladačić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jeziński rent richting de bal. Giemzik verovert de bal door een tackle van achteren. Giemzik geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Rogal is nu in balbezit. Giemzik is nu in balbezit. Rogal bereikt de bal nog maar net als eerste. Giemzik rent richting de bal. Giemzik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Joób met een sublieme pass. Klungelig pakt Brożek de bal. Brzezik geeft een hoge lob. Rogal is nu in balbezit. Rogal schiet op doel. Jegliński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Enchantresss - Rolex Team 2021 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enchantresss 30%, Rolex Team 2021 70%.
Enchantresss - Rolex Team 2021 1:0

51e minuut.
Idczak geeft de bal voor. Inworp. Vladačić met de inworp. Giemzik rent richting de bal. Giemzik geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Brożek is nu in balbezit. Joób onderschept slim de pass. Joób passt de bal in één keer door. Rogal rent richting de bal. Rogal schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Enchantresss - Rolex Team 2021 2:0

55e minuut.
Cetnarski heeft problemen om de bal te vangen. Rogal rent richting de bal. Jeziński maakt een afschuwelijke overtreding. Rogal wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rogal kan niet meer verder spelen. Kołaciński komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Giemzik onderschept slim de pass. Giemzik haalt uit met een fantastische trap. Arif probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kołaciński is nu in balbezit. Kołaciński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaźnicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Jeziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jeziński met een sublieme pass. Dambor met een sublieme pass. Włodyga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Joób kopt de bal weg. Kołaciński rent richting de bal. Daar is Kołaciński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołaciński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Enchantresss - Rolex Team 2021 3:0

82e minuut.
Rarok rent richting de bal. Zamzani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rarok. Rarok krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Idczak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vladačić met de inworp. Giemzik rent richting de bal. Giemzik schiet op doel. Jegliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Enchantresss - Rolex Team 2021 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Enchantresss 32%, Rolex Team 2021 68%.
Enchantresss - Rolex Team 2021 4:0