Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dwie Siekiery ValTeam
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Buła is nu in balbezit. Zdolski verovert de bal door een tackle van achteren. Zdolski passt de bal met de wreef. Galica is nu in balbezit. Galica schiet op doel. Góralczyk bokst de bal weg.

5e minuut.
Kierski passt de bal met de wreef. Polko rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Przywózki. Przywózki krijgt een gele kaart. Polko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Polko met een snel genomen vrije trap. Zdolski rent richting de bal. Zdolski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Galica is nu in balbezit. Galica passt de bal in één keer door. Polko is nu in balbezit. Polko geeft een lange en hoge pass. Roman kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zdolski rent richting de bal. Zdolski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dwie Siekiery - ValTeam 0:1

39e minuut.
Grycan is nu in balbezit. Płaszewski onderschept slim de pass. Płaszewski probeert naar een medespeler te passen. Ryszko geeft een lange en hoge pass. Daar is Płomiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dwie Siekiery - ValTeam 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dwie Siekiery 55%, ValTeam 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Dwie Siekiery - ValTeam 1:1

49e minuut.
Guz verovert de bal door een tackle van achteren. Galica verovert de bal door een tackle van achteren. Galica passt de bal met de wreef. Zdolski is nu in balbezit. Zdolski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Przywózki geeft de bal voor. Zdolski rent richting de bal. Buła begaat een overtreding. Buła krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Stubiński rent richting de bal. Stubiński geeft de bal voor. Wolwowicz probeert de bal aan de voet te houden. Straszak rent richting de bal. Straszak haalt uit met een fantastische trap. Paal! Daar is Siódmiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman passt de bal in één keer door. Galica rent richting de bal. Zdolski rent richting de bal. Zdolski draait met de bal, schiet en ... Góralczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dwie Siekiery - ValTeam 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dwie Siekiery 61%, ValTeam 39%.
Dwie Siekiery - ValTeam 1:2