Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKSKW kociolki
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.3
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Wiśnicki rent richting de bal. Wiśnicki geeft een lange en hoge pass. Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękniś rent richting de bal. Piękniś haalt uit met een fantastische trap. Bednarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSKW - kociolki 0:1

35e minuut.
Pesel bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla verovert de bal door een tackle van achteren. Czechowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla verovert de bal door een tackle van achteren. Buchla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Wiśnicki geeft de bal voor. Klungelig pakt Kubica de bal. Domiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękniś verovert de bal door een tackle van achteren. Piękniś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSKW - kociolki 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKSKW 55%, kociolki 45%.
GKSKW - kociolki 0:2

48e minuut.
Skoraszewski rent richting de bal. Piękniś verovert de bal door een tackle van achteren. Wiśnicki is nu in balbezit. Wiśnicki schiet op doel. Na een snelle pass probeert Boruch de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSKW - kociolki 0:3

56e minuut.
Pesel probeert naar een medespeler te passen. Wiśnicki rent richting de bal. Wiśnicki passt de bal met de wreef. Piękniś bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękniś schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Piękniś heeft problemen om de bal te vangen. Piękniś passt de bal zonder na te denken. Wiśnicki rent richting de bal. Wiśnicki haalt uit met een fantastische trap. Domiter probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Langowski probeert de bal met de borst te controleren. Langowski geeft een hoge lob. Brzeszczyński rent richting de bal. Dąbski rent richting de bal. Czechowski probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSKW - kociolki 1:3

86e minuut.
Charzyński kopt de bal weg. Kubica bereikt de bal nog maar net als eerste. Beczek begaat een overtreding. Beczek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKSKW 60%, kociolki 40%.
GKSKW - kociolki 1:3