Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kociolki GKSKW
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


20e minuut.
Brzeszczyński met een sublieme pass. Dąbski is nu in balbezit. Brzoza rent richting de bal. Dąbski onderschept slim de pass. Dąbski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kociolki - GKSKW 0:1

27e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bednarz trapt de bal weg. Wala probeert naar een medespeler te passen. Wiśnicki rent richting de bal. Wiśnicki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Buchla speelt de bal door. Dąbski rent richting de bal. Piechota begaat een overtreding. Piechota krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Kubica met de inworp. Brzoza is nu in balbezit. Brzoza passt de bal in één keer door. Piękniś rent richting de bal. Piękniś haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kociolki 47%, GKSKW 53%.
kociolki - GKSKW 0:1

49e minuut.
Brzeszczyński is nu in balbezit. Brzeszczyński probeert naar een medespeler te passen. Dąbski is nu in balbezit. Dąbski draait met de bal, schiet en ... Czechowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Buchla zal de hoekschop nemen. Kmicic is nu in balbezit. Kmicic probeert naar een medespeler te passen. Daar is Brzeszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzeszczyński geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Beczek geeft een hoge lob. Wala met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Langowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buchla geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Skoraszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiśnicki onderschept slim de pass. Wiśnicki met een sublieme pass. Piękniś is nu in balbezit. Piękniś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Wala controleert de bal met de borst. Wala passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Wiśnicki de bal. Wiśnicki haalt uit met een fantastische trap. Bednarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kociolki - GKSKW 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kociolki 46%, GKSKW 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kociolki - GKSKW 1:1