Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unearthly riders Gryf Tczew
Normal Tactiek moja
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.1 gemiddelde waardering 35.6
weak Schieten adequate
adequate Passen adequate
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Fiel verovert de bal door een tackle van achteren. Fiel passt de bal in één keer door. Schulz heeft problemen om de bal te vangen. Schulz geeft een hoge lob. Hjørnevik kan de bal niet met de borst controleren. Leposavić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Hjørnevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Lenkiewicz ... Strafschop! Hjørnevik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hjørnevik kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Klein speelt de bal door. Bielat bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielat probeert naar een medespeler te passen. Łęgowski is nu in balbezit. Łęgowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Schulz speelt de bal door. Zuccarelli is nu in balbezit. Zuccarelli passt de bal in één keer door. Daar is Hjørnevik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hjørnevik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Olagnier passt de bal met de wreef. Fryk bereikt de bal nog maar net als eerste. Klein tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fryk moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Fryk kan niet meer verder spelen. Alz komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Amorosi verovert de bal door een tackle van achteren. Amorosi geeft een lange en hoge pass. Daar is Olagnier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łęgowski is nu in balbezit. Łęgowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unearthly riders 65%, Gryf Tczew 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unearthly riders - Gryf Tczew 0:0

50e minuut.
Polczyk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schulz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zuccarelli is nu in balbezit. Zuccarelli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Hjørnevik rent richting de bal. Hjørnevik passt de bal met de wreef. Zuccarelli is nu in balbezit. Daar is Zuccarelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuccarelli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Olagnier speelt de bal door. Hjørnevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjørnevik speelt de bal door. Zuccarelli rent richting de bal. Zuccarelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Sretenović geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bielat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klein rent richting de bal. Klein geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Okno heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schulz is nu in balbezit. Schulz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Zuccarelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hjørnevik rent richting de bal. Hjørnevik passt de bal zonder na te denken. Zuccarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccarelli schiet op doel. Leposavić bokst de bal weg.

84e minuut.
Korzonek verovert de bal door een tackle van achteren. Fiel met een sublieme pass. Polczyk is nu in balbezit. Zuccarelli onderschept slim de pass. Zuccarelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unearthly riders 68%, Gryf Tczew 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unearthly riders - Gryf Tczew 0:0