Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
live Enchantresss
Normal Tactiek memo
41% Balbezit 59%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 32.6
poor Schieten good
unsatisfactory Passen adequate
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Koryciński is nu in balbezit. Cetnarski probeert naar een medespeler te passen. Rogal rent richting de bal. Du Rheart bereikt de bal nog maar net als eerste. Du Rheart schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Joób passt de bal met de wreef. Du Rheart bereikt de bal nog maar net als eerste. Du Rheart met een sublieme pass. Rogal is nu in balbezit. Rogal haalt uit met een fantastische trap. Barańczyk bokst de bal weg.

10e minuut.
Bytnowicz is nu in balbezit. Du Rheart verovert de bal door een tackle van achteren. Du Rheart speelt de bal door. Rogal is nu in balbezit. Rogal draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Na een snelle pass probeert Szałajko de bal onder controle te krijgen. Cetnarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetnarski passt de bal zonder na te denken. Lesień bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesień geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Du Rheart rent richting de bal. Du Rheart met een sublieme pass. Joób probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rogal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Rogal heeft problemen om de bal te vangen. Du Rheart rent richting de bal. Du Rheart passt de bal zonder na te denken. Rogal is nu in balbezit. Rogal draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zganiacz heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Cetnarski passt de bal in één keer door. Joób bereikt de bal nog maar net als eerste. Joób probeert naar een medespeler te passen. Rogal is nu in balbezit. Rogal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Lesień is nu in balbezit. Lesiak verovert de bal door een tackle van achteren. Lesiak probeert naar een medespeler te passen. Du Rheart is nu in balbezit. Du Rheart draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Jabuticaba geeft een lange en hoge pass. Lesiak probeert de bal aan de voet te houden. Lesień met een sublieme pass. Du Rheart is nu in balbezit. Du Rheart draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Rogal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zganiacz de bal. Rogal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogal schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Joób speelt de bal door. Rogal rent richting de bal. Du Rheart bereikt de bal nog maar net als eerste. Du Rheart draait met de bal, schiet en ... Zganiacz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brzezik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rogal is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: live 82%, Enchantresss 18%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
live - Enchantresss 0:0

58e minuut.
Brzezik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Du Rheart is nu in balbezit. Du Rheart probeert naar een medespeler te passen. Rogal is nu in balbezit. Rogal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
live - Enchantresss 0:1

64e minuut.
Brzezik passt de bal in één keer door. Lesiak is nu in balbezit. Rogal verovert de bal door een tackle van achteren. Rogal haalt uit met een fantastische trap. Barańczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Pragacz passt de bal met de wreef. Cetnarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetnarski met een sublieme pass. Rogal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Joób met een sublieme pass. Brzezik bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzezik probeert naar een medespeler te passen. Rogal rent richting de bal. Rogal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Brzezik geeft een lange en hoge pass. Barańczyk probeert naar een medespeler te passen. Trovato kopt de bal weg. Du Rheart rent richting de bal. Du Rheart haalt uit met een fantastische trap. Barańczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zganiacz heeft problemen om de bal te vangen. Du Rheart is nu in balbezit. Du Rheart schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Zamzani kopt de bal weg. Koryciński heeft problemen om de bal te vangen. Joób probeert naar een medespeler te passen. Du Rheart bereikt de bal nog maar net als eerste. Du Rheart haalt uit met een fantastische trap. Barańczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Du Rheart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Du Rheart schiet op doel. Barańczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
live - Enchantresss 0:2

88e minuut.
Brzezik probeert naar een medespeler te passen. Du Rheart rent richting de bal. Du Rheart passt de bal in één keer door. Rogal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: live 63%, Enchantresss 37%.
live - Enchantresss 0:2