Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dwie Siekiery GKSKW
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
13 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.6 gemiddelde waardering 17.9
average Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Klungelig pakt Boruch de bal. Gzowski is nu in balbezit. Boruch bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski onderschept slim de pass. Gzowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Płaszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Farjaszewski is nu in balbezit. Farjaszewski geeft een hoge lob. Straszak krijgt zijn hoofd ertegen. Bednarz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dwie Siekiery - GKSKW 1:0

13e minuut.
Pieniążkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gzowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gzowski passt de bal in één keer door. Straszak is nu in balbezit. Straszak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dwie Siekiery - GKSKW 2:0

23e minuut.
Gzowski rent richting de bal. Skoraszewski rent richting de bal. Gzowski verovert de bal door een tackle van achteren. Straszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Straszak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Płaszewski kopt de bal weg. Brzeszczyński probeert de bal aan de voet te houden. Skoraszewski rent richting de bal. Brzeszczyński is nu in balbezit. Brzeszczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Skoraszewski is nu in balbezit. Farjaszewski onderschept slim de pass. Farjaszewski passt de bal zonder na te denken. Straszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Straszak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dwie Siekiery - GKSKW 3:0

29e minuut.
Gzowski rent richting de bal. Dąbski verovert de bal door een tackle van achteren. Brzeszczyński is nu in balbezit. Dąbski rent richting de bal. Dąbski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Brzeszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Brzeszczyński met een sublieme pass. Dąbski is nu in balbezit. Dąbski schiet op doel. Dworzecki probeert de bal aan de voet te houden. Góralczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wawreńczuk kopt de bal weg. Skoraszewski rent richting de bal. Płaszewski rent richting de bal. Skoraszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Skoraszewski geeft een lange en hoge pass. Góralczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Dworzecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dwie Siekiery - GKSKW 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dwie Siekiery 56%, GKSKW 44%.
Dwie Siekiery - GKSKW 3:1

49e minuut.
Przywózki heeft problemen om de bal te vangen. Brzeszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeszczyński passt de bal in één keer door. Dąbski is nu in balbezit. Dąbski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Buchla kopt de bal weg. Brzeszczyński rent richting de bal. Brzeszczyński passt de bal met de wreef. Dąbski rent richting de bal. Dąbski draait met de bal, schiet en ... Góralczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Dwie Siekiery - GKSKW 3:2

72e minuut.
Buła geeft de bal voor. Farjaszewski speelt de bal door. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Straszak rent richting de bal. Straszak haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gzowski rent richting de bal. Gzowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dwie Siekiery - GKSKW 4:2

88e minuut.
Gzowski rent richting de bal. Gzowski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Boruch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Straszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Straszak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dwie Siekiery 60%, GKSKW 40%.
Dwie Siekiery - GKSKW 4:2