Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rolex Team 2021 live
Atak Poczatek Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Dambor geeft de bal voor. Ziober rent richting de bal. Ziober passt de bal zonder na te denken. Rarok heeft problemen om de bal te vangen. Rarok draait met de bal, schiet en ... Barańczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Lesiak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pragacz de bal. Śleszyński is nu in balbezit. Rarok is nu in balbezit. Rarok schiet op doel. Barańczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rolex Team 2021 - live 1:0

43e minuut.
Szałajko speelt de bal door. Młynek bereikt de bal nog maar net als eerste. Młynek speelt de bal door. Daar is Szałajko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szałajko schiet op doel. Jegliński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rolex Team 2021 51%, live 49%.
Rolex Team 2021 - live 1:0

57e minuut.
Rarok probeert naar een medespeler te passen. Ziober is nu in balbezit. Młynek begaat een overtreding. Młynek krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Młynek probeert naar een medespeler te passen. Szałajko heeft problemen om de bal te vangen. Idczak rent richting de bal. Szałajko verovert de bal door een tackle van achteren. Szałajko draait met de bal, schiet en ... Jegliński bokst de bal weg.

71e minuut.
Winiarek geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dambor met de inworp. Śleszyński kan de bal niet met de borst controleren. Śleszyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rolex Team 2021 - live 2:0

75e minuut.
Pilich geeft de bal voor. Brożek kopt de bal weg. Klungelig pakt Zganiacz de bal. Śleszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleszyński haalt uit met een fantastische trap. Barańczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rolex Team 2021 53%, live 47%.
Rolex Team 2021 - live 2:0