Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ValTeam Gryf Tczew
Normal Tactiek moja
39% Balbezit 61%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.7 gemiddelde waardering 31.5
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen redelijk
hopeloos Verdedigen matig


9e minuut.
Zuccarelli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ryszko. Zuccarelli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gazezoğlu wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
ValTeam - Gryf Tczew 0:1

9e minuut.
Galica speelt de bal door. Ogiński is nu in balbezit. Grycan begaat een overtreding. Grycan krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Siódmiak trapt de bal weg van het doel. Olagnier is nu in balbezit. Olagnier speelt de bal door. Hjørnevik is nu in balbezit. Hjørnevik draait met de bal, schiet en ... Płomiński bokst de bal weg. Zuccarelli is nu in balbezit. Zuccarelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ValTeam - Gryf Tczew 0:2

12e minuut.
Kierski is nu in balbezit. Hjørnevik is nu in balbezit. Hjørnevik probeert naar een medespeler te passen. Zuccarelli rent richting de bal. Zuccarelli draait met de bal, schiet en ... Płomiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Gazezoğlu rent richting de bal. Gazezoğlu geeft een hoge lob. Hjørnevik rent richting de bal. Hjørnevik haalt uit met een fantastische trap. Płomiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ValTeam - Gryf Tczew 0:3

19e minuut.
Ogiński verovert de bal door een tackle van achteren. Hjørnevik is nu in balbezit. Hjørnevik geeft een hoge lob. Zuccarelli rent richting de bal. Zuccarelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

21e minuut.
Gazezoğlu onderschept slim de pass. Gazezoğlu geeft de bal voor. Ogiński rent richting de bal. Ogiński geeft een hoge lob. Zuccarelli krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Kierski met een sublieme pass. Wolwowicz met een sublieme pass. Gazezoğlu is nu in balbezit. Zuccarelli rent richting de bal. Zuccarelli haalt uit met een fantastische trap. Płomiński bokst de bal weg.

38e minuut.
Roman is nu in balbezit. Roman geeft een lange en hoge pass. Hjørnevik kopt de bal weg. Zuccarelli rent richting de bal. Zuccarelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Kierski onderschept slim de pass. Kierski passt de bal met de wreef. Wolwowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjørnevik onderschept slim de pass. Hjørnevik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Siódmiak trapt de bal weg. Kurczak kopt de bal weg. Zuccarelli rent richting de bal. Zuccarelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ValTeam 72%, Gryf Tczew 28%.
ValTeam - Gryf Tczew 0:3

66e minuut.
Sretenović is nu in balbezit. Sretenović geeft de bal voor. Ryszko kan de bal niet met de borst controleren. Ogiński rent richting de bal. Ogiński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Alz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kurczak is nu in balbezit. Alz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alz krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Alz speelt de bal door. Zuccarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurczak rent richting de bal. Zuccarelli onderschept slim de pass. Zuccarelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gazezoğlu kopt de bal weg. Daar is Kierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuccarelli is nu in balbezit. Hjørnevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjørnevik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ValTeam 60%, Gryf Tczew 40%.
ValTeam - Gryf Tczew 0:3