Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dwie Siekiery CountryBalls
Normal Tactiek 532
38% Balbezit 62%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 24.6
average Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


10e minuut.
del Horno speelt de bal door. Przywózki bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrio Nuevo verovert de bal door een tackle van achteren. Barrio Nuevo draait met de bal, schiet en ... Wawreńczuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Doderović kan de bal niet met de borst controleren. Straszak verovert de bal door een tackle van achteren. Süneroğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Gzowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gzowski schiet op doel. Shori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Bastone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dwie Siekiery - CountryBalls 1:0

39e minuut.
Grama geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pleśnar met de inworp. Gzowski rent richting de bal. Gzowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Bregante met een sublieme pass. Daar is Nabokau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nabokau probeert naar een medespeler te passen. Barrio Nuevo rent richting de bal. Barrio Nuevo haalt uit met een fantastische trap. Góralczyk bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dwie Siekiery 64%, CountryBalls 36%.
Dwie Siekiery - CountryBalls 1:0

47e minuut.
Grama rent richting de bal. Grama speelt de bal door. Barrio Nuevo is nu in balbezit. Barrio Nuevo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dwie Siekiery - CountryBalls 1:1

60e minuut.
Bastone bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastone geeft een hoge lob. Dworzecki rent richting de bal. Nabokau onderschept slim de pass. Nabokau haalt uit met een fantastische trap. Góralczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nabokau is nu in balbezit. Nabokau haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dwie Siekiery - CountryBalls 1:2

68e minuut.
del Horno geeft een hoge lob. Nabokau rent richting de bal. Nabokau schiet op doel. Dworzecki probeert de bal aan de voet te houden. Góralczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dwie Siekiery - CountryBalls 1:3

74e minuut.
Slavchev rent richting de bal. Płaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavchev onderschept slim de pass. Slavchev met een sublieme pass. del Horno geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Buła rent richting de bal. Slavchev is nu in balbezit. Slavchev geeft een lange en hoge pass. Barrio Nuevo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrio Nuevo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
del Horno met een sublieme pass. Slavchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavchev passt de bal in één keer door. Barrio Nuevo bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrio Nuevo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dwie Siekiery - CountryBalls 1:4

84e minuut.
Nabokau rent richting de bal. Guz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nabokau. Guz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dwie Siekiery 66%, CountryBalls 34%.
Dwie Siekiery - CountryBalls 1:4