Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kociolki Unearthly riders
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 26.4
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Wiśnicki heeft problemen om de bal te vangen. Polczyk rent richting de bal. Wiśnicki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wiśnicki krijgt een gele kaart. Polczyk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Klein komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Brzoza passt de bal zonder na te denken. Mądrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrzejewski passt de bal zonder na te denken. Daar is Łęgowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łęgowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Klein geeft de bal voor. Łęgowski is nu in balbezit. Czechowski rent richting de bal. Łęgowski onderschept slim de pass. Łęgowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kociolki - Unearthly riders 0:1

23e minuut.
Wiśnicki passt de bal in één keer door. Kubica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubica met een sublieme pass. Piękniś bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękniś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Amorosi met een snelle inworp. Pieczara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczara probeert naar een medespeler te passen. Łęgowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łęgowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Wala bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzoza probeert naar een medespeler te passen. Wiśnicki rent richting de bal. Wiśnicki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
kociolki - Unearthly riders 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kociolki 53%, Unearthly riders 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
kociolki - Unearthly riders 1:1

60e minuut.
Mądrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrzejewski met een sublieme pass. Łęgowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łęgowski schiet op doel. Daszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kociolki - Unearthly riders 1:2

61e minuut.
Łęgowski is nu in balbezit. Łęgowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Charzyński de bal. Łęgowski verovert de bal door een tackle van achteren. Łęgowski draait met de bal, schiet en ... Daszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kociolki 43%, Unearthly riders 57%.
kociolki - Unearthly riders 1:2