Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ValTeam CountryBalls
Normal Tactiek 532
41% Balbezit 59%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 21.5
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Galica passt de bal in één keer door. Kierski rent richting de bal. Barrio Nuevo maakt een afschuwelijke overtreding. Barrio Nuevo krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Doeltrap. Płomiński met een harde bal richting middenveld. Slavchev kopt de bal weg. Nabokau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabokau haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

18e minuut.
del Horno met een sublieme pass. Barrio Nuevo is nu in balbezit. Wolwowicz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barrio Nuevo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Slavchev neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Kurczak bereikt de bal nog maar net als eerste. del Horno onderschept slim de pass. del Horno probeert naar een medespeler te passen. Nabokau rent richting de bal. Nabokau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Kurzepa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roman met een snelle inworp. Galica bereikt de bal nog maar net als eerste. Galica geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ValTeam 47%, CountryBalls 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ValTeam - CountryBalls 0:0

46e minuut.
Barrio Nuevo rent richting de bal. Zdolski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barrio Nuevo raakt geblesseerd tijdens het duel. Grama zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Wolwowicz de bal. Nabokau rent richting de bal. Nabokau haalt uit met een fantastische trap. Płomiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ValTeam - CountryBalls 0:1

72e minuut.
Süneroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavchev passt de bal met de wreef. Nabokau bereikt de bal nog maar net als eerste. Nabokau draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Grycan bereikt de bal nog maar net als eerste. Doderović verovert de bal door een tackle van achteren. Doderović geeft een lange en hoge pass. Barrio Nuevo rent richting de bal. Barrio Nuevo schiet op doel. Płomiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Kierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Süneroğlu onderschept slim de pass. Süneroğlu met een sublieme pass. Barrio Nuevo rent richting de bal. Barrio Nuevo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Slavchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Slavchev met een sublieme pass. Nabokau rent richting de bal. Nabokau haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Wolwowicz de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ValTeam 75%, CountryBalls 25%.
ValTeam - CountryBalls 0:1