Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gryf Tczew Dwie Siekiery
moja Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
30% Spel op eigen helft 70%
13 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.3 gemiddelde waardering 20.2
adequate Schieten average
average Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Hjørnevik speelt de bal door. Zuccarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wawreńczuk maakt een afschuwelijke overtreding. Wawreńczuk krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Olagnier geeft een hoge lob. Wawreńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccarelli onderschept slim de pass. Zuccarelli draait met de bal, schiet en ... Góralczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gryf Tczew - Dwie Siekiery 1:0

15e minuut.
Daar is Schulz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przywózki verovert de bal door een tackle van achteren. Przywózki probeert naar een medespeler te passen. Zuccarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccarelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Olagnier kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Buła de bal onder controle te krijgen. Zuccarelli is nu in balbezit. Zuccarelli heeft problemen om de bal te vangen. Zuccarelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sretenović geeft een lange en hoge pass. Zuccarelli kopt de bal weg. Ogiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogiński geeft een lange en hoge pass. Zuccarelli krijgt zijn hoofd ertegen. Góralczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Daar is Zuccarelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przywózki bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccarelli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Przywózki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

38e minuut.
Fiel passt de bal in één keer door. Ogiński is nu in balbezit. Guz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guz krijgt een gele kaart. Ogiński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zuccarelli krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Olagnier bereikt de bal nog maar net als eerste. Olagnier met een sublieme pass. Klungelig pakt Płaszewski de bal. Zuccarelli is nu in balbezit. Zuccarelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Gzowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olagnier is nu in balbezit. Zuccarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hjørnevik rent richting de bal. Hjørnevik haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryf Tczew 30%, Dwie Siekiery 70%.
Gryf Tczew - Dwie Siekiery 1:0

61e minuut.
Sretenović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gazezoğlu komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Buła rent richting de bal. Hjørnevik verovert de bal door een tackle van achteren. Hjørnevik speelt de bal door. Zuccarelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuccarelli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gryf Tczew 29%, Dwie Siekiery 71%.
Gryf Tczew - Dwie Siekiery 1:0