Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rolex Team 2021 kociolki
Atak Poczatek Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.6
average Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Ziober rent richting de bal. Brzoza verovert de bal door een tackle van achteren. Brzoza probeert naar een medespeler te passen. Piękniś is nu in balbezit. Piękniś haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Ziober is nu in balbezit. Ziober passt de bal zonder na te denken. Czechowski is nu in balbezit. Rarok verovert de bal door een tackle van achteren. Rarok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rolex Team 2021 - kociolki 1:0

17e minuut.
Hubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Brożek verovert de bal door een tackle van achteren. Brożek probeert naar een medespeler te passen. Rarok bereikt de bal nog maar net als eerste. Rarok haalt uit met een fantastische trap. Daszek bokst de bal weg.

20e minuut.
Rarok is nu in balbezit. Rarok schiet op doel. Pesel heeft problemen om de bal te vangen. Rarok bereikt de bal nog maar net als eerste. Rarok haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Brożek is nu in balbezit. Brzoza bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brożek. Brożek krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rolex Team 2021 62%, kociolki 38%.
Rolex Team 2021 - kociolki 1:0

51e minuut.
Inworp. Wala met de inworp. Bury is nu in balbezit. Bury geeft een lange en hoge pass. Piękniś springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Wala rent richting de bal. Ziober verovert de bal door een tackle van achteren. Ziober met een sublieme pass. Rarok rent richting de bal. Rarok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Wala onderschept slim de pass. Wala passt de bal met de wreef. Hubski is nu in balbezit. Hubski geeft een hoge lob. Jegliński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rolex Team 2021 - kociolki 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rolex Team 2021 56%, kociolki 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rolex Team 2021 - kociolki 1:1