Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unearthly riders GKSKW
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
34% Spel op eigen helft 66%
24 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 18.3
average Schieten poor
average Passen weak
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Beczek geeft een hoge lob. Inworp. Bielat zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mądrzejewski rent richting de bal. Mądrzejewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Domiter geeft een hoge lob. Inworp. Bielat met de inworp. Mądrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrzejewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amorosi met een snelle inworp. Bielat geeft de bal voor. Łęgowski is nu in balbezit. Łęgowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Amorosi geeft een lange en hoge pass. Pieniążkowski heeft problemen om de bal te vangen. Beczek rent richting de bal. Mądrzejewski is nu in balbezit. Mądrzejewski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Domiter raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Przybora komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Langowski met een snelle inworp. Pieniążkowski kan de bal niet met de borst controleren. Mądrzejewski probeert naar een medespeler te passen. Łęgowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łęgowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unearthly riders 36%, GKSKW 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unearthly riders - GKSKW 0:0

52e minuut.
Mądrzejewski speelt de bal door. Łęgowski rent richting de bal. Przybora is nu in balbezit. Łęgowski onderschept slim de pass. Łęgowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Przybora rent richting de bal. Bielat rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Przybora. Bielat raakt geblesseerd tijdens het duel. Pieczara wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Pieniążkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrzejewski onderschept slim de pass. Mądrzejewski passt de bal in één keer door. Łęgowski is nu in balbezit. Łęgowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unearthly riders - GKSKW 1:0

58e minuut.
Dąbski is nu in balbezit. Mądrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrzejewski passt de bal zonder na te denken. Łęgowski rent richting de bal. Łęgowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Mądrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrzejewski passt de bal zonder na te denken. Langowski is nu in balbezit. Łęgowski verovert de bal door een tackle van achteren. Łęgowski draait met de bal, schiet en ... Bednarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Skoraszewski probeert de bal met de borst te controleren. Mądrzejewski onderschept slim de pass. Mądrzejewski probeert naar een medespeler te passen. Łęgowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łęgowski draait met de bal, schiet en ... Bednarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Pieczara rent richting de bal. Brzeszczyński rent richting de bal. Pieczara begaat een overtreding. Pieczara krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Beczek met een snelle inworp. Pieniążkowski rent richting de bal. Pieczara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pieczara krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

85e minuut.
Skoraszewski onderschept slim de pass. Skoraszewski speelt de bal door. Dąbski rent richting de bal. Daar is Brzeszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brzeszczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Leposavić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Klein passt de bal in één keer door. Bayramsoy geeft een hoge lob. Łęgowski kopt de bal weg. Mądrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrzejewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unearthly riders - GKSKW 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unearthly riders 31%, GKSKW 69%.
Unearthly riders - GKSKW 2:0