Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKSKW Enchantresss
Normal Tactiek memo
40% Balbezit 60%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 31.6
poor Schieten adequate
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Kołaciński heeft problemen om de bal te vangen. Skoraszewski rent richting de bal. Met opzet legt Kołaciński zijn tegenspeler op de grond. Kołaciński is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

4e minuut.
Di Gioia passt de bal met de wreef. Trovato geeft de bal voor. Beczek rent richting de bal. Rogal verovert de bal door een tackle van achteren. Rogal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Cetnarski passt de bal in één keer door. Joób speelt de bal door. Beczek onderschept slim de pass. Vladačić is nu in balbezit. Vladačić geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSKW - Enchantresss 0:1

16e minuut.
Rogal is nu in balbezit. Boruch rent richting de bal. Rogal onderschept slim de pass. Rogal draait met de bal, schiet en ... Bednarz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSKW - Enchantresss 0:2

20e minuut.
Cetnarski speelt de bal door. Giemzik met een sublieme pass. Rogal is nu in balbezit. Rogal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSKW - Enchantresss 0:3

37e minuut.
Joób probeert naar een medespeler te passen. Daar is Skoraszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giemzik is nu in balbezit. Rogal bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKSKW 65%, Enchantresss 35%.
GKSKW - Enchantresss 0:3

49e minuut.
Skoraszewski is nu in balbezit. Joób verovert de bal door een tackle van achteren. Joób speelt de bal door. Rogal is nu in balbezit. Rogal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Joób bereikt de bal nog maar net als eerste. Joób met een sublieme pass. Psikuta rent richting de bal. Giemzik verovert de bal door een tackle van achteren. Giemzik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Giemzik raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pilarczyk komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Cetnarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetnarski passt de bal zonder na te denken. Pilarczyk is nu in balbezit. Rogal rent richting de bal. Rogal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Cetnarski is nu in balbezit. Cetnarski passt de bal met de wreef. Rogal bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk is nu in balbezit. Pilarczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Cetnarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetnarski passt de bal in één keer door. Beczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarczyk is nu in balbezit. Vladačić geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSKW - Enchantresss 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKSKW 68%, Enchantresss 32%.
GKSKW - Enchantresss 0:4