Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dwie Siekiery Rolex Team 2021
Normal Tactiek Atak Poczatek
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.8
average Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Straszak speelt de bal door. Przywózki rent richting de bal. Przywózki probeert naar een medespeler te passen. Rarok rent richting de bal. Rarok haalt uit met een fantastische trap. Góralczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wawreńczuk is nu in balbezit. Wawreńczuk geeft een lange en hoge pass. Pleśnar kopt de bal weg. Klungelig pakt Brożek de bal. Brożek geeft een lange en hoge pass. Góralczyk bokst de bal weg.

4e minuut.
Jeziński probeert naar een medespeler te passen. Ziober is nu in balbezit. Ziober speelt de bal door. Rarok rent richting de bal. Rarok schiet op doel. Góralczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Guz rent richting de bal. Brożek is nu in balbezit. Brożek met een sublieme pass. Daar is Rarok, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rarok schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Płaszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Przywózki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ziober. Ziober krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Dworzecki geeft een hoge lob. Gzowski heeft problemen om de bal te vangen. Rarok bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziober rent richting de bal. Ziober schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dwie Siekiery - Rolex Team 2021 0:1

40e minuut.
Buła rent richting de bal. Ziober verovert de bal door een tackle van achteren. Ziober speelt de bal door. Rarok bereikt de bal nog maar net als eerste. Rarok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dwie Siekiery 69%, Rolex Team 2021 31%.
Dwie Siekiery - Rolex Team 2021 0:1

47e minuut.
Farjaszewski met de inworp. Gzowski rent richting de bal. Jeziński legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gzowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gzowski neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Inworp. Ziober met de inworp. Brożek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Rarok de bal. Rarok draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dwie Siekiery 45%, Rolex Team 2021 55%.
Dwie Siekiery - Rolex Team 2021 0:1