Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rolex Team 2021 Dwie Siekiery
Atak Poczatek Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 20.6
average Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Ziober rent richting de bal. Buła verovert de bal door een tackle van achteren. Rarok verovert de bal door een tackle van achteren. Śleszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Śleszyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Gzowski verovert de bal door een tackle van achteren. Jeziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeziński geeft de bal voor. Rarok is nu in balbezit. Rarok haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Wawreńczuk rent richting de bal. Śleszyński onderschept slim de pass. Śleszyński passt de bal in één keer door. Rarok rent richting de bal. Rarok draait met de bal, schiet en ... Góralczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rolex Team 2021 31%, Dwie Siekiery 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rolex Team 2021 - Dwie Siekiery 0:0

66e minuut.
Przywózki is nu in balbezit. Śleszyński onderschept slim de pass. Śleszyński geeft een lange en hoge pass. Rarok rent richting de bal. Rarok draait met de bal, schiet en ... Góralczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Daar is Śleszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gzowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jeziński onderschept slim de pass. Jeziński geeft de bal voor. Daar is Wawreńczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Jeziński rent richting de bal. Jeziński geeft een lange en hoge pass. Rarok bereikt de bal nog maar net als eerste. Rarok draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Dworzecki de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rolex Team 2021 27%, Dwie Siekiery 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rolex Team 2021 - Dwie Siekiery 0:0