Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kociolki live
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Wala passt de bal met de wreef. Bury bereikt de bal nog maar net als eerste. Młynek begaat een overtreding. Młynek krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Brzoza speelt de bal door. Bytnowicz is nu in balbezit. Pesel begaat een overtreding. Pesel krijgt een gele kaart. Bytnowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bytnowicz neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szałajko rent richting de bal. Szałajko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kociolki - live 0:1

18e minuut.
Wiśnicki geeft een lange en hoge pass. Winiarek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Wala de bal. Szałajko rent richting de bal. Szałajko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kociolki - live 0:2

26e minuut.
Charzyński is nu in balbezit. Charzyński geeft een lange en hoge pass. Pesel rent richting de bal. Szałajko onderschept slim de pass. Szałajko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bytnowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Stefaniak rent richting de bal. Stefaniak haalt uit met een fantastische trap. Szałajko maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Czechowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kociolki 61%, live 39%.
kociolki - live 0:2

46e minuut.
Szałajko probeert naar een medespeler te passen. Stefaniak is nu in balbezit. Stefaniak passt de bal met de wreef. Szałajko rent richting de bal. Szałajko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

67e minuut.
Charzyński passt de bal zonder na te denken. Młynek is nu in balbezit. Młynek met een sublieme pass. Winiarek is nu in balbezit. Winiarek geeft de bal voor. Daszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Lesiak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Drezdenecki komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kociolki 68%, live 32%.
kociolki - live 0:2