Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unearthly riders Dwie Siekiery
Normal Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
31% Spel op eigen helft 69%
15 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.3 gemiddelde waardering 19.8
poor Schieten weak
average Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Pleśnar onderschept slim de pass. Korzonek speelt de bal door. Klungelig pakt Mądrzejewski de bal. Buła verovert de bal door een tackle van achteren. Buła geeft de bal voor. Leposavić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Mądrzejewski speelt de bal door. Łęgowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworzecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dworzecki krijgt een gele kaart. Łęgowski roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Łęgowski kan niet meer verder spelen. Klein komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Góralczyk met een harde bal richting middenveld. Pieczara kopt de bal weg. Daar is Płaszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mądrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrzejewski schiet op doel. Góralczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Okno neemt de hoekschop. Klein is nu in balbezit. Klein haalt uit met een fantastische trap. Góralczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Bielat passt de bal in één keer door. Buła bereikt de bal nog maar net als eerste. Klein bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrzejewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Leposavić trapt de bal weg. Mądrzejewski kopt de bal weg. Dworzecki heeft problemen om de bal te vangen. Klein rent richting de bal. Klein schiet op doel. Góralczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unearthly riders 37%, Dwie Siekiery 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unearthly riders - Dwie Siekiery 0:0

49e minuut.
Na een snelle pass probeert Mądrzejewski de bal onder controle te krijgen. Klein rent richting de bal. Dworzecki rent richting de bal. Klein onderschept slim de pass. Klein haalt uit met een fantastische trap. Paal!

51e minuut.
Przywózki is nu in balbezit. Pieczara onderschept slim de pass. Pieczara passt de bal in één keer door. Mądrzejewski is nu in balbezit. Mądrzejewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Klein rent richting de bal. Klein probeert naar een medespeler te passen. Mądrzejewski is nu in balbezit. Mądrzejewski draait met de bal, schiet en ... Góralczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Mądrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klein is nu in balbezit. Mądrzejewski rent richting de bal. Klein rent richting de bal. Klein draait met de bal, schiet en ... Góralczyk bokst de bal weg.

72e minuut.
Okno met een snelle inworp. Mądrzejewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mądrzejewski geeft de bal voor. Bielat is nu in balbezit. Bielat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Dworzecki geeft de bal voor. Inworp. Okno met de inworp. Mądrzejewski probeert de bal met de borst te controleren. Mądrzejewski geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Pieczara verovert de bal door een tackle van achteren. Pieczara met een sublieme pass. Polczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Buła is nu in balbezit. Buła schiet op doel. Leposavić bokst de bal weg.

88e minuut.
Przywózki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieczara onderschept slim de pass. Pieczara passt de bal met de wreef. Mądrzejewski rent richting de bal. Mądrzejewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unearthly riders 25%, Dwie Siekiery 75%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unearthly riders - Dwie Siekiery 0:0