Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GKSKW live
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Brzeszczyński speelt de bal door. Kmicic rent richting de bal. Młynek begaat een overtreding. Młynek krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Beczek met een sublieme pass. Stefaniak speelt de bal door. Szałajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałajko schiet op doel. Na een snelle pass probeert Boruch de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bytnowicz zal de hoekschop nemen. Pragacz springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Stefaniak met een sublieme pass. Psikuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałajko begaat een overtreding. Psikuta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Psikuta kan niet meer verder spelen. Miłosz komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Pieniążkowski heeft problemen om de bal te vangen. Stefaniak rent richting de bal. Stefaniak passt de bal zonder na te denken. Szałajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Szałajko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pieniążkowski speelt de bal door. Klungelig pakt Brzeszczyński de bal. Brzeszczyński probeert naar een medespeler te passen. Dąbski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dąbski draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GKSKW - live 1:0

18e minuut.
Kmicic passt de bal met de wreef. Zganiacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzeszczyński draait met de bal, schiet en ... Zganiacz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSKW - live 2:0

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bytnowicz met een snelle inworp. Stefaniak geeft een lange en hoge pass. Sułkowski rent richting de bal. Sułkowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Beczek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bytnowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Stefaniak de bal. Stefaniak geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSKW - live 2:1

34e minuut.
Klungelig pakt Miłosz de bal. Miłosz met een sublieme pass. Winiarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchla onderschept slim de pass. Buchla geeft de bal voor. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
GKSKW - live 3:1

39e minuut.
Pragacz geeft een lange en hoge pass. Szałajko rent richting de bal. Szałajko schiet op doel. Przybora heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSKW - live 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKSKW 54%, live 46%.
GKSKW - live 3:2

49e minuut.
Młynek kopt de bal weg. Przybora geeft een lange en hoge pass. Stefaniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Młynek bereikt de bal nog maar net als eerste. Młynek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bednarz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Bytnowicz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Koryciński komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Langowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miłosz is nu in balbezit. Miłosz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dąbski de bal. Dąbski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GKSKW - live 4:2

76e minuut.
Pragacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pragacz passt de bal zonder na te denken. Langowski probeert naar een medespeler te passen. Stefaniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefaniak schiet op doel. Bednarz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GKSKW 52%, live 48%.
GKSKW - live 4:2