Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wolaki KP Drylos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 15.3
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Włodarz is nu in balbezit. Kędra onderschept slim de pass. Biczak onderschept slim de pass. Włodarz rent richting de bal. Włodarz haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Żukowski probeert de bal aan de voet te houden. Madejski is nu in balbezit. Madejski geeft een lange en hoge pass. Zakrystiański is nu in balbezit. Zakrystiański haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Dragan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baniok de bal. Borycki onderschept slim de pass. Bartoszewicz rent richting de bal. Bartoszewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Borycki rent richting de bal. Borycki haalt uit met een fantastische trap. Kempa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolaki - KP Drylos 1:0

19e minuut.
Kędra met een sublieme pass. Madejski rent richting de bal. Madejski geeft een lange en hoge pass. Bartoszewicz heeft problemen om de bal te vangen. Bartoszewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Baniok rent richting de bal. Borycki is nu in balbezit. Baniok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Borycki raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Madejski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Bełkowski passt de bal in één keer door. Biczak is nu in balbezit. Biczak speelt de bal door. Włodarz rent richting de bal. Włodarz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolaki 40%, KP Drylos 60%.
Wolaki - KP Drylos 1:0

48e minuut.
Kaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Borycki is nu in balbezit. Borycki draait met de bal, schiet en ... Gruszczak probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Biczak geeft een lange en hoge pass. Poćwiardowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodarz onderschept slim de pass. Włodarz draait met de bal, schiet en ... Smarzyński controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wolaki - KP Drylos 1:1

61e minuut.
Bartoszewicz is nu in balbezit. Bełkowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bartoszewicz. Bartoszewicz krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Gruszczak is nu in balbezit. Gruszczak geeft een lange en hoge pass. Kulisek geeft de bal voor. Szczygło bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygło geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Kempa met een harde bal richting middenveld. Biczak is nu in balbezit. Biczak passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Dragan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Szczygło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Borycki is nu in balbezit. Borycki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolaki 39%, KP Drylos 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wolaki - KP Drylos 1:1