Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Drylos Atalanta BC Polonia
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 27.7
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen zwak


10e minuut.
Piechniczek verovert de bal door een tackle van achteren. Piechniczek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baniok de bal. Stohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Stohl draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Sobiechowski met een sublieme pass. Stohl rent richting de bal. Stohl probeert naar een medespeler te passen. Wieczerek is nu in balbezit. Wieczerek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Drylos - Atalanta BC Polonia 0:1

18e minuut.
Włodarz is nu in balbezit. Biczak is nu in balbezit. Cyganek schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Cyganek moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Cyganek schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

22e minuut.
Bełkowski heeft problemen om de bal te vangen. Piechniczek rent richting de bal. Piechniczek speelt de bal door. Stohl is nu in balbezit. Stohl draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Amstel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstel geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bełkowski de bal. Wieczerek is nu in balbezit. Wieczerek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Wieczerek rent richting de bal. Gruszczak is nu in balbezit. Wieczerek verovert de bal door een tackle van achteren. Wieczerek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Drylos - Atalanta BC Polonia 0:2

39e minuut.
Stohl passt de bal zonder na te denken. Gilewski is nu in balbezit. Wieczerek verovert de bal door een tackle van achteren. Wieczerek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Drylos - Atalanta BC Polonia 0:3

42e minuut.
Baniok geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pokorny met een snelle inworp. Stohl heeft problemen om de bal te vangen. Stohl geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Drylos 67%, Atalanta BC Polonia 33%.
KP Drylos - Atalanta BC Polonia 0:3

52e minuut.
Kaczyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bogusławski komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Piechniczek speelt de bal door. Amstel rent richting de bal. Amstel passt de bal zonder na te denken. Wieczerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczerek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Drylos - Atalanta BC Polonia 0:4

62e minuut.
Bogusławski passt de bal met de wreef. Biczak heeft problemen om de bal te vangen. Włodarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Biczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Biczak schiet op doel. Paal!

69e minuut.
Bąk kopt de bal weg. Daar is Stohl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stohl passt de bal zonder na te denken. Wieczerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczerek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Drylos - Atalanta BC Polonia 0:5

73e minuut.
Dragan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bąk met de inworp. Amstel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstel geeft de bal voor. Paal!

75e minuut.
Baniok speelt de bal door. Buchalski geeft de bal voor. Kacprzak kopt de bal weg. Włodarz heeft problemen om de bal te vangen. Włodarz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Sobiechowski met een sublieme pass. Piechniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piechniczek passt de bal zonder na te denken. Wieczerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczerek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baniok kopt de bal weg. Wieczerek probeert de bal aan de voet te houden. Stohl rent richting de bal. Stohl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Drylos 57%, Atalanta BC Polonia 43%.
KP Drylos - Atalanta BC Polonia 0:5