Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wolaki Akkkkkaa
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 19.2
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Resicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Resicki met een sublieme pass. Parkitny met een sublieme pass. Semik is nu in balbezit. Semik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Szczygło rent richting de bal. Szczygło passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Borycki de bal. Borycki haalt uit met een fantastische trap. Papierz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolaki - Akkkkkaa 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolaki 46%, Akkkkkaa 54%.
Wolaki - Akkkkkaa 1:0

48e minuut.
Matras probeert naar een medespeler te passen. Resicki is nu in balbezit. Resicki geeft de bal voor. Brzóska kan de bal niet met de borst controleren. Brzóska schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Resicki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brzóska rent richting de bal. Madejski is nu in balbezit. Brzóska verovert de bal door een tackle van achteren. Brzóska schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Parkitny controleert de bal met de borst. Kulisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkitny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kulisek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

61e minuut.
Kowalski geeft een lange en hoge pass. Resicki kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Matras de bal onder controle te krijgen. Borycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Borycki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolaki - Akkkkkaa 2:0

63e minuut.
Bartoszewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kowalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartoszewicz onderschept slim de pass. Bartoszewicz schiet op doel. Papierz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wolaki - Akkkkkaa 3:0

81e minuut.
Kowalski geeft een lange en hoge pass. Semik bereikt de bal nog maar net als eerste. Semik passt de bal zonder na te denken. Parkitny bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkitny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Parkitny rent richting de bal. Parkitny speelt de bal door. Smarzyński probeert de bal aan de voet te houden. Semik verovert de bal door een tackle van achteren. Semik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wolaki 55%, Akkkkkaa 45%.
Wolaki - Akkkkkaa 3:0