Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Husaria Poland Madman team
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19
poor Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Teska met een sublieme pass. Korodowski rent richting de bal. Korodowski met een sublieme pass. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk draait met de bal, schiet en ... Rudecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Chudala speelt de bal door. Jakubczyk heeft problemen om de bal te vangen. Jakubczyk passt de bal zonder na te denken. Chudala is nu in balbezit. Chudala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Klungelig pakt Torzewski de bal. Mikołajczuk rent richting de bal. Ikonowicz rent richting de bal. Mikołajczuk onderschept slim de pass. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Poland - Madman team 0:1

24e minuut.
Zaloga probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jakubczyk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chudala probeert de bal met de borst te controleren. Chudala haalt uit met een fantastische trap. Paal!

31e minuut.
Klungelig pakt Korodowski de bal. Torzewski rent richting de bal. Torzewski passt de bal in één keer door. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Korodowski kopt de bal weg. Daar is Ikonowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torzewski is nu in balbezit. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria Poland 57%, Madman team 43%.
Husaria Poland - Madman team 0:1

49e minuut.
Hałapacz probeert naar een medespeler te passen. Torzewski rent richting de bal. Torzewski passt de bal met de wreef. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Poland - Madman team 0:2

50e minuut.
Teska geeft de bal voor. Kocoł speelt de bal door. Zaloga bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakubczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Jakubczyk geeft de bal voor. Butlewski bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jakubczyk zal de hoekschop nemen. Papuga rent richting de bal. Papuga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Hufajko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hypsior verovert de bal door een tackle van achteren. Hypsior met een sublieme pass. Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Poland - Madman team 0:3

65e minuut.
Chudala rent richting de bal. Teska is nu in balbezit. Chudala verovert de bal door een tackle van achteren. Hufajko rent richting de bal. Hufajko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Ikonowicz de bal. Kocoł rent richting de bal. Mikołajczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Mikołajczuk schiet op doel. Rudecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Husaria Poland - Madman team 0:4

75e minuut.
Łoszek speelt de bal door. Link bereikt de bal nog maar net als eerste. Link probeert naar een medespeler te passen. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Korodowski heeft problemen om de bal te vangen. Chudala bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudala passt de bal zonder na te denken. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Husaria Poland 46%, Madman team 54%.
Husaria Poland - Madman team 0:4