Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madman team Husaria Poland
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Ikonowicz rent richting de bal. Kozakiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kozakiewicz passt de bal in één keer door. Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Klungelig pakt Hufajko de bal. Korodowski onderschept slim de pass. Korodowski passt de bal met de wreef. Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Daar is Klops, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozakiewicz is nu in balbezit. Kozakiewicz passt de bal in één keer door. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madman team - Husaria Poland 1:0

11e minuut.
Klops rent richting de bal. Hałapacz verovert de bal door een tackle van achteren. Hałapacz met een sublieme pass. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Madman team - Husaria Poland 2:0

18e minuut.
Dominikowski geeft de bal voor. Inworp. Hałapacz met de inworp. Kozakiewicz rent richting de bal. Kozakiewicz haalt uit met een fantastische trap. Rudecki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Chudala bereikt de bal nog maar net als eerste. Waśków rent richting de bal. Waśków passt de bal in één keer door. Hufajko heeft problemen om de bal te vangen. Hufajko haalt uit met een fantastische trap. Butlewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Rudecki niet meer kan verder spelen. Tomczak komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Chmielewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ikonowicz is nu in balbezit. Chmielewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chmielewski krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Hałapacz verovert de bal door een tackle van achteren. Hałapacz passt de bal in één keer door. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madman team - Husaria Poland 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madman team 51%, Husaria Poland 49%.
Madman team - Husaria Poland 3:0

48e minuut.
Zaloga bereikt de bal nog maar net als eerste. Korodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Korodowski probeert naar een medespeler te passen. Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Kozakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozakiewicz passt de bal met de wreef. Daar is Kocoł, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Chudala passt de bal zonder na te denken. Zaloga is nu in balbezit. Zaloga met een sublieme pass. Kozakiewicz is nu in balbezit. Kozakiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Hałapacz onderschept slim de pass. Hałapacz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mikołajczuk de bal. Kozakiewicz rent richting de bal. Kozakiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Madman team - Husaria Poland 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madman team 46%, Husaria Poland 54%.
Madman team - Husaria Poland 4:0