Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Olimpios fc szafranowa
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten matig
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Dyrda bereikt de bal nog maar net als eerste. Opania onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szymała. Szymała krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Bajzert met een sublieme pass. Szymała bereikt de bal nog maar net als eerste. Śliwka begaat een overtreding. Śliwka krijgt een gele kaart. Szymała raakt geblesseerd tijdens het duel. Bajzert zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dyrda maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Jaskot is nu in balbezit. Szymiczek is nu in balbezit. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot haalt uit met een fantastische trap. Pastorczyk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Stawicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Stawicki geeft de bal voor. Jaskot probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Faryński rent richting de bal. Faryński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olimpios 53%, fc szafranowa 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Olimpios - fc szafranowa 0:0

55e minuut.
Stawicki passt de bal met de wreef. Wakulczyk rent richting de bal. Met opzet legt Faryński zijn tegenspeler op de grond. Faryński krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Bajzert bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot rent richting de bal. Stawicki rent richting de bal. Jaskot rent richting de bal. Jaskot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Opania bereikt de bal nog maar net als eerste. Opania speelt de bal door. Szymała bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrda rent richting de bal. Dyrda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Gawrysiak is nu in balbezit. Szałachowski onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gawrysiak. Szałachowski moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Szałachowski kan niet meer verder spelen. Szalus komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Maska is nu in balbezit. Jaskot is nu in balbezit. Szymiczek is nu in balbezit. Jaskot rent richting de bal. Jaskot schiet op doel. Pastorczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olimpios - fc szafranowa 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olimpios 49%, fc szafranowa 51%.
FC Olimpios - fc szafranowa 0:1