Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Drylos Akkkkkaa
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


4e minuut.
Parkitny verovert de bal door een tackle van achteren. Parkitny met een sublieme pass. Semik rent richting de bal. Semik draait met de bal, schiet en ... Kempa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Drylos - Akkkkkaa 0:1

5e minuut.
Bełkowski probeert de bal met de borst te controleren. Baniok is nu in balbezit. Baniok speelt de bal door. Semik bereikt de bal nog maar net als eerste. Semik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Biczak rent richting de bal. Biczak passt de bal met de wreef. Włodarz is nu in balbezit. Włodarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KP Drylos - Akkkkkaa 1:1

27e minuut.
Zakrystiański zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Biczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Biczak passt de bal met de wreef. Włodarz is nu in balbezit. Włodarz schiet op doel. Papierz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Waksmundzki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Korpalski komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Klungelig pakt Brzóska de bal. Biczak rent richting de bal. Biczak passt de bal in één keer door. Włodarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Drylos 50%, Akkkkkaa 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KP Drylos - Akkkkkaa 1:1

73e minuut.
Buchalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Buchalski passt de bal met de wreef. Włodarz rent richting de bal. Włodarz schiet op doel. Papierz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Drylos - Akkkkkaa 2:1

86e minuut.
Klungelig pakt Bełkowski de bal. Parkitny bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkitny speelt de bal door. Semik rent richting de bal. Semik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Drylos 61%, Akkkkkaa 39%.
KP Drylos - Akkkkkaa 2:1