Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atalanta BC Polonia Wolaki
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.8 gemiddelde waardering 18.6
excellent Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Piechniczek passt de bal in één keer door. Wieczerek is nu in balbezit. Wieczerek passt de bal in één keer door. Stohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Stohl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Stohl kopt de bal weg. Wieczerek heeft problemen om de bal te vangen. Madejski rent richting de bal. Stohl verovert de bal door een tackle van achteren. Stohl schiet op doel. Mitka bokst de bal weg.

8e minuut.
Wanglorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanglorz geeft de bal voor. Dudek rent richting de bal. Wieczerek verovert de bal door een tackle van achteren. Wieczerek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Wieczerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejski verovert de bal door een tackle van achteren. Stohl verovert de bal door een tackle van achteren. Wieczerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczerek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atalanta BC Polonia - Wolaki 1:0

14e minuut.
Smarzyński rent richting de bal. Smarzyński geeft een hoge lob. Kacprzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Borycki verovert de bal door een tackle van achteren. Borycki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Amstel is nu in balbezit. Amstel passt de bal in één keer door. Stohl rent richting de bal. Stohl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atalanta BC Polonia - Wolaki 2:0

23e minuut.
Wanglorz rent richting de bal. Wanglorz speelt de bal door. Amstel geeft een lange en hoge pass. Wieczerek springt en kopt de bal. Mitka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atalanta BC Polonia - Wolaki 3:0

24e minuut.
Bartoszewicz passt de bal met de wreef. Dudek probeert naar een medespeler te passen. Poćwiardowski is nu in balbezit. Wieczerek verovert de bal door een tackle van achteren. Wieczerek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mitka met een harde bal richting middenveld. Daar is Kędra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Stohl draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Piechniczek probeert naar een medespeler te passen. Wieczerek rent richting de bal. Wieczerek passt de bal zonder na te denken. Stohl is nu in balbezit. Stohl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Piechniczek met een sublieme pass. Stohl is nu in balbezit. Stohl met een sublieme pass. Klungelig pakt Wieczerek de bal. Wieczerek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atalanta BC Polonia - Wolaki 4:0

35e minuut.
Dudek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Amstel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Stohl haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Piechniczek kopt de bal weg. Stohl geeft de bal voor. Smarzyński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wieczerek is nu in balbezit. Wieczerek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Amstel geeft de bal voor. Daar is Madejski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Stohl schiet op doel. Poćwiardowski probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Kędra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Stohl geeft een hoge lob. Wieczerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczerek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Smarzyński geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amstel met een snelle inworp. Stohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Stohl haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atalanta BC Polonia 27%, Wolaki 73%.
Atalanta BC Polonia - Wolaki 4:0

46e minuut.
Kulisek bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokorny verovert de bal door een tackle van achteren. Pokorny met een sublieme pass. Wieczerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczerek draait met de bal, schiet en ... Paal!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pokorny zal de hoekschop nemen. Daar is Wanglorz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wieczerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczerek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Poćwiardowski onderschept slim de pass. Amstel rent richting de bal. Amstel geeft een hoge lob. Wieczerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczerek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Daar is Stohl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kędra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kędra geeft een hoge lob. Stohl rent richting de bal. Stohl passt de bal zonder na te denken. Mitka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Pokorny geeft een hoge lob. Wanglorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanglorz passt de bal zonder na te denken. Wieczerek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wieczerek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atalanta BC Polonia - Wolaki 5:0

70e minuut.
Wieczerek verovert de bal door een tackle van achteren. Wieczerek met een sublieme pass. Stohl rent richting de bal. Stohl haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atalanta BC Polonia - Wolaki 6:0

74e minuut.
Madejski geeft een hoge lob. Latoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczygło onderschept slim de pass. Borycki is nu in balbezit. Borycki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Amstel bereikt de bal nog maar net als eerste. Amstel geeft de bal voor. Klungelig pakt Piechniczek de bal. Stohl is nu in balbezit. Stohl schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Kulisek probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pokorny neemt de hoekschop. Amstel rent richting de bal. Amstel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atalanta BC Polonia 28%, Wolaki 72%.
Atalanta BC Polonia - Wolaki 6:0