Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc szafranowa Husaria Poland
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.4
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


19e minuut.
Dzban kopt de bal weg. Klops probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Faryński met een sublieme pass. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Chwalony verovert de bal door een tackle van achteren. Opania bereikt de bal nog maar net als eerste. Opania probeert naar een medespeler te passen. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Gawrysiak is nu in balbezit. Opania bereikt de bal nog maar net als eerste. Hufajko onderschept slim de pass. Chudala is nu in balbezit. Chudala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klops rent richting de bal. Faryński verovert de bal door een tackle van achteren. Faryński probeert naar een medespeler te passen. Szymiczek rent richting de bal. Szymiczek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc szafranowa 35%, Husaria Poland 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc szafranowa - Husaria Poland 0:0

76e minuut.
Kossakowski rent richting de bal. Chwalony bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudala maakt een afschuwelijke overtreding. Chudala is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Chwalony wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc szafranowa 55%, Husaria Poland 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc szafranowa - Husaria Poland 0:0