Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Olimpios Madman team
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Dyrda kopt de bal weg. Szymała heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Teska. Teska krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Stawicki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szalus komt het veld opgelopen.

41e minuut.
Wakulczyk geeft een hoge lob. Inworp. Hałapacz met de inworp. Waśków bereikt de bal nog maar net als eerste. Waśków draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Bajzert bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajzert geeft een lange en hoge pass. Łoszek controleert de bal met de borst. Dyrda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olimpios 47%, Madman team 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Olimpios - Madman team 0:0

50e minuut.
Inworp. Chmielewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teska met een sublieme pass. Kozakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozakiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Łoszek onderschept slim de pass. Łoszek geeft een hoge lob. Kozakiewicz kopt de bal weg. Waśków bereikt de bal nog maar net als eerste. Waśków schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Korodowski met een sublieme pass. Kozakiewicz is nu in balbezit. Met opzet legt Bralewski zijn tegenspeler op de grond. Bralewski krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Teska is nu in balbezit. Szymała onderschept slim de pass. Szymała met een sublieme pass. Dyrda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyrda schiet op doel. Butlewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Szalus met een sublieme pass. Wakulczyk is nu in balbezit. Wakulczyk geeft een lange en hoge pass. Dyrda is nu in balbezit. Dyrda draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Żok geeft de bal voor. Hałapacz is nu in balbezit. Hałapacz probeert naar een medespeler te passen. Kozakiewicz rent richting de bal. Kozakiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olimpios 48%, Madman team 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Olimpios - Madman team 0:0