Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KP Drylos Husaria Poland
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 17.9
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Ikonowicz probeert naar een medespeler te passen. Chudala bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniok is nu in balbezit. Chudala onderschept slim de pass. Chudala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Biczak probeert naar een medespeler te passen. Kocoł is nu in balbezit. Włodarz onderschept slim de pass. Włodarz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KP Drylos - Husaria Poland 1:0

21e minuut.
Papuga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chudala bereikt de bal nog maar net als eerste. Bełkowski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chudala is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chudala neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Klytta rent richting de bal. Klytta met een sublieme pass. Fonfara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonfara haalt uit met een fantastische trap. Gruszczak probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Ikonowicz is nu in balbezit. Biczak onderschept slim de pass. Biczak probeert naar een medespeler te passen. Włodarz rent richting de bal. Włodarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KP Drylos - Husaria Poland 2:0

42e minuut.
Buchalski onderschept slim de pass. Buchalski geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Dominikowski de bal onder controle te krijgen. Włodarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Włodarz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Drylos 54%, Husaria Poland 46%.
KP Drylos - Husaria Poland 2:0

46e minuut.
Zakrystiański is nu in balbezit. Jakubczyk rent richting de bal. Gowik begaat een overtreding. Gowik krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Gierbulewicz probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Papuga met de inworp. Chudala bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudala schiet op doel. Kempa bokst de bal weg.

61e minuut.
Chudala heeft problemen om de bal te vangen. Bełkowski onderschept slim de pass. Bełkowski speelt de bal door. Włodarz rent richting de bal. Włodarz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Matuszak speelt de bal door. Gowik rent richting de bal. Gowik speelt de bal door. Biczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Biczak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KP Drylos 52%, Husaria Poland 48%.
KP Drylos - Husaria Poland 2:0