Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Olimpios Wolaki
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Klungelig pakt Żukowski de bal. Żukowski geeft een hoge lob. Maska kan de bal niet met de borst controleren. Borycki rent richting de bal. Borycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olimpios - Wolaki 0:1

12e minuut.
Żok verovert de bal door een tackle van achteren. Stawicki rent richting de bal. Bartoszewicz onderschept slim de pass. Bartoszewicz draait met de bal, schiet en ... Pastorczyk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bartoszewicz is nu in balbezit. Bartoszewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pastorczyk met een harde bal richting middenveld. Szymała kopt de bal weg. Madejski heeft problemen om de bal te vangen. Dyrda rent richting de bal. Dyrda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olimpios 58%, Wolaki 42%.
FC Olimpios - Wolaki 0:1

61e minuut.
Szalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalus geeft de bal voor. Dyrda is nu in balbezit. Szymała is nu in balbezit. Szymała schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Olimpios - Wolaki 1:1

83e minuut.
Kędra bereikt de bal nog maar net als eerste. Madejski rent richting de bal. Kędra speelt de bal door. Borycki rent richting de bal. Borycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olimpios - Wolaki 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olimpios 46%, Wolaki 54%.
FC Olimpios - Wolaki 1:2