Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Akkkkkaa Madman team
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Hypsior bereikt de bal nog maar net als eerste. Semik is nu in balbezit. Semik probeert naar een medespeler te passen. Parkitny is nu in balbezit. Parkitny schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Teska rent richting de bal. Teska passt de bal met de wreef. Hałapacz speelt de bal door. Mikołajczuk rent richting de bal. Mikołajczuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Chmielewski is nu in balbezit. Chmielewski geeft een lange en hoge pass. Korodowski kopt de bal weg. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap. Paal!

26e minuut.
Brzóska bereikt de bal nog maar net als eerste. Brzóska probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Korodowski de bal onder controle te krijgen. Parkitny bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkitny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Akkkkkaa - Madman team 1:0

28e minuut.
Korodowski passt de bal zonder na te denken. Hałapacz rent richting de bal. Hałapacz met een sublieme pass. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Akkkkkaa - Madman team 1:1

31e minuut.
Butlewski trapt de bal weg van het doel. Bobkowski kopt de bal weg. Klungelig pakt Łoszek de bal. Semik rent richting de bal. Semik schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Matras verovert de bal door een tackle van achteren. Matras passt de bal zonder na te denken. Bobkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkitny is nu in balbezit. Parkitny schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akkkkkaa 52%, Madman team 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akkkkkaa - Madman team 1:1

71e minuut.
Parkitny passt de bal met de wreef. Łoszek is nu in balbezit. Semik onderschept slim de pass. Semik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Akkkkkaa - Madman team 2:1

72e minuut.
Mikołajczuk met een sublieme pass. Klungelig pakt Torzewski de bal. Semik onderschept slim de pass. Semik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Papierz probeert naar een medespeler te passen. Korodowski kopt de bal weg. Daar is Kocięba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Akkkkkaa - Madman team 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Akkkkkaa 44%, Madman team 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Akkkkkaa - Madman team 2:2