Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Madman team Akkkkkaa
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Warakomski geeft een lange en hoge pass. Chmielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Chmielewski passt de bal zonder na te denken. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Korodowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Hałapacz de bal. Hałapacz passt de bal zonder na te denken. Mikołajczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Daar is Warakomski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jełowicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikołajczuk onderschept slim de pass. Warakomski rent richting de bal. Warakomski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madman team 30%, Akkkkkaa 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Madman team - Akkkkkaa 0:0

58e minuut.
Zaloga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaloga geeft een lange en hoge pass. Kocięba probeert de bal aan de voet te houden. Mikołajczuk is nu in balbezit. Mikołajczuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madman team - Akkkkkaa 1:0

63e minuut.
Korodowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Linowski de bal. Met opzet legt Chmielewski zijn tegenspeler op de grond. Chmielewski krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Parkitny geeft de bal voor. Link met een sublieme pass. Teska heeft problemen om de bal te vangen. Parkitny is nu in balbezit. Parkitny haalt uit met een fantastische trap. Butlewski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madman team 52%, Akkkkkaa 48%.
Madman team - Akkkkkaa 1:0