Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Rybnik fc szafranowa
Attack Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten matig
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Tylas verovert de bal door een tackle van achteren. Tylas met een sublieme pass. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Kossakowski geeft de bal voor. Wysokiński kopt de bal weg. Ogrodowczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogrodowczyk draait met de bal, schiet en ... Gratkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rybnik - fc szafranowa 1:0

30e minuut.
Chwalony met een sublieme pass. Staczanowski rent richting de bal. Ogrodowczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ogrodowczyk krijgt een gele kaart. Staczanowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Staczanowski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szymiczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysokiński begaat een overtreding. Wysokiński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rybnik 45%, fc szafranowa 55%.
FC Rybnik - fc szafranowa 1:0

52e minuut.
Cieciula rent richting de bal. Cieciula geeft een hoge lob. Ogrodowczyk kan de bal niet met de borst controleren. Ogrodowczyk haalt uit met een fantastische trap. Gratkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Rybnik - fc szafranowa 2:0

54e minuut.
Cieciula bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzban is nu in balbezit. Dzban geeft de bal voor. Brzeziński is nu in balbezit. Brzeziński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Jaskot kopt de bal weg. Cebula met een sublieme pass. Kmieć heeft problemen om de bal te vangen. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Chwalony rent richting de bal. Chwalony geeft een hoge lob. Cieciula kopt de bal weg. Ogrodowczyk rent richting de bal. Ogrodowczyk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Dzban trapt de bal weg van het doel. Mierzejewski kopt de bal weg. Ogrodowczyk probeert de bal met de borst te controleren. Ogrodowczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Cieciula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciula geeft een lange en hoge pass. Brzeziński rent richting de bal. Brzeziński schiet op doel. Piechoczek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Śliwka verovert de bal door een tackle van achteren. Śliwka geeft de bal voor. Cebula heeft problemen om de bal te vangen. Szymiczek rent richting de bal. Szymiczek haalt uit met een fantastische trap. Lange probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Mierzejewski verovert de bal door een tackle van achteren. Mierzejewski met een sublieme pass. Ogrodowczyk rent richting de bal. Ogrodowczyk haalt uit met een fantastische trap. Dzban probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Rybnik 21%, fc szafranowa 79%.
FC Rybnik - fc szafranowa 2:0