Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc szafranowa FC Rybnik
Normal Tactiek Attack
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 20.6
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Staczanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzejewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Staczanowski. Mierzejewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wysokiński met een snel genomen vrije trap. Neros bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Cieciula geeft een lange en hoge pass. Neros met een sublieme pass. Daar is Pijanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kossakowski passt de bal in één keer door. Tylas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylas speelt de bal door. Szymiczek is nu in balbezit. Szymiczek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kmieć heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc szafranowa 56%, FC Rybnik 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc szafranowa - FC Rybnik 0:0

72e minuut.
Gawrysiak rent richting de bal. Gawrysiak geeft de bal voor. Faryński kopt de bal weg. Mierzejewski is nu in balbezit. Mierzejewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc szafranowa 59%, FC Rybnik 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
fc szafranowa - FC Rybnik 0:0